Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 @JJ: se poate? Teoretic, da, practic.. nu's eo uomu' care sa faca gesturi d-astea!! vreau si asta seara daca se merge pe undeva... Ce vrei si tu asta seara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 voiam sa zic ca vreau sa merg si eu asta seara daca se merge pe undeva...tastele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 nu imi mergea netul si ma grabeam. repede tu vreau si asta seara daca se merge pe undeva... Membru? sau membra dupa modelul Kiddo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Teoretic, da, practic.. nu's eo uomu' care sa faca gesturi d-astea!! Stiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 voiam sa zic ca vreau sa merg si eu asta seara daca se merge pe undeva...tastele astea Da.. tastele.. Stiam eu Awww!! :D :sialtelecarenupotfimentionatepeforumsinicinuavemsmiliuripentruele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Da.. tastele.. :D Awww!! :sialtelecarenupotfimentionatepeforumsinicinuavemsmiliuripentruele: You are really bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 os fi io noua dar toata lumea se ia de mine? ce mica si amarata sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 os fi io noua dar toata lumea se ia de mine?ce mica si amarata sunt! Asa sunt ei. Stai linistita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Asa sunt ei. Stai linistita Ai drequ shacali... JJ...ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu se pot abtine uni dintre noi sa nu faca front comun impotriva dusmanului de clasa...barbatul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 You are really bad I need someone really bad.. besides myself.. os fi io noua dar toata lumea se ia de mine?ce mica si amarata sunt! :D Cautam o camera intunecata, in care sa plangem impreuna la colt?? Ai drequ shacali... JJ...ai legatura Danke schoschon, bitte galosch.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu se pot abtine uni dintre noi sa nu faca front comun impotriva dusmanului de clasa...barbatul.... Eu nu vad barbatul ca pe un dusman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Eu nu vad barbatul ca pe un dusman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Eu nu vad barbatul ca pe un dusman Dar cum il vezi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu se pot abtine uni dintre noi sa nu faca front comun impotriva dusmanului de clasa...barbatul.... nu dusman de clasa. barbatii sunt de treaba, CAND VOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Pai nu ma gandeam la tine Buburuzo,cred ca te-ai simtit vizata degeaba..... Bine, daca recunosti si iti declari si tu atasamentul, noi nu putem decat sa aplaudam in picioare intr-un delir continuu.... Strumfitzo, tu nu de mai plange atat, ca te dam pe mana lu Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 hai sa va mai delectez cu o poza cu motorul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Cu motorul...sau cu...motorasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 este prima pe care o vedeti. Cu motorul...sau cu...motorasul? cu motorul mai , motoras are un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 este prima pe care o vedeti. cu motorul mai , motoras are un scuter My bad Vad ca si tu esti naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 My bad Vad ca si tu esti naked cine e naked? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 My bad Vad ca si tu esti naked Daca e naked, vreu si eu pozne cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Dar cum il vezi tu? Nu spun ca-mi sariti in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cine e naked? Gata...nu mai fac glume cu minorii...JJ iar ai legatura Sau mai bine i-o dam calaretului fara C...tot si-a dat el masteratu' in minore pe Matrimoniax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Gata...nu mai fac glume cu minorii...JJ iar ai legatura Sau mai bine i-o dam calaretului fara C...tot si-a dat el masteratu' in minore pe Matrimoniax Nu pomeni de drac in topice sfante, bre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate