UrsuCarpatin Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Dragi prieteni, Am cumparat un lant Regina care trebuie inchis prin tesirea bolturilor zalei de capat. Stie cineva daca in orasele din jurul Sighisoarei (Tg. Mures, Sibiu, Brasov, Odorhei, Medias) are cineva o presa speciala cu care se capuiesc bolturile zalei de capat ? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 1 cauta pe la serviceurile din zona 2. cumpara de la Louis 3. cumpara un punctator si un dorn de la IUS si incearca sa tesesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Cei de la Ducati din Sibiu cred ca au presa de lant. Da-le un telefon (vezi pe ducati.ro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 la service la Tg Mures avem si presa pentru nituit lant Regina (Motomobil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuCarpatin Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) la service la Tg Mures avem si presa pentru nituit lant Regina (Motomobil) AlexM, Iti trimit mesaj privat in care te rog foarte mult da-mi numarul de tel. la care te pot suna. Multumesc. Editat Ianuarie 15, 2008 de UrsuCarpatin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate