Patrick boissy Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Ce se aude cu tabara ? ultima noutate GREG va fi in tara din 17 03 -24 03. 2009,2sau 3 zile la Odorheiul Secuiesc si 4 zile in zona Petrosani contact Petrosani soso 0722 50 91 48 contact Odorhei patrick 0731 01 86 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 GREG va fi in tara din 17 03 -24 03. 2009 Pana la urma a juns la Deva...din cauza vremii URATE de la Petrosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 cateva 'posete' din prima zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 am auzit de la ionut73 ca nu se mai tine tabara de la odorhei, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 am auzit de la ionut73 ca nu se mai tine tabara de la odorhei, de ce? a auzit ionut73 prost . Se tine Suna pe Patrick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 il bagasei pe marele endurizd maclaud in fibrilatii ca nu isi vede idolul la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Cred ca nu mai este cazul sa va spun ca inveti in 3 zile cat in 3 ANI.... Las pozele sa vorbeasca. Sunt sigur ca o sa-i deosebiti pe Greg si Patrick de 'elevi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Da, frumos. Abia astept sa ajung la Odorhei sa dea Greg cu mine de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 ce wheelie frumos in poza asta /index.php?...t&id=446025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 ce wheelie frumos in poza asta /index.php?...t&id=446025 Este user'ul motanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Este user'ul motanu' Of, of.... eu credeam ca este instructor si el Merge foarte bine si tot dadea explicatii la 'incepatori' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 El este ? Sau ma insel ? Privirea patrunzatoare, cautatura piezisa, nasul acvilin...se poate observa concentrarea maxima si stilul desavarsit jos palaria !!! Idolul meu si al tau VioSeseko, frate de cruce cu Mobutu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Raptoreee, sper sa ne dam (din nou) curand impreuna, deabia astept Distractie la maxim, ca de obicei, mai ales cu ursu grizzly! Imi pare asa rau ca n-am reusit sa vin, din cauza ca m-a jenat rau cizma weekedu' trecut Âşi mi-a umflat glezna ... deabia acum m-a mai lasat unpic. Goțo m-a sunat sa-mi spuna ca si-a cam fragezit motorul, aripi si manete rupte ... S-aveti distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Sa mai insufletesc putin topicul asta. Este pe undeva postat programul de cursuri pentru anul asta ... sau trebuie sa sun pe Patrick si sa ma interesez? Se vorbea pe aici ca s-ar tine lunar cursuri. Multumesc, Vapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 nu exista periodicitate a cursurilor. Pe vara nu prea se tin ca e calendar competitional full. mai la sfarsit si inceput de sezon. Suna pe Patrick dupa 15 iulie (nu e in tara acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate