turbo_dominator Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Salutare!Merge cineva din Caras-Severin sambata dimineata spre M.A.N Romania Marginimea Sibiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Salutari domnilor caraseni!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Bate vintu , pe aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
player81 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Aici bate, dar pe strada incep sa se auda cate 1 motor pe ici colo ... Abia astept sa ma alatur si eu voua ... din august cu categoria A si de sezonul urmator cu motorul. Pana atunci mai trebuie sa-mi procur echipamentul asa ca buna ar fi niste activitate in bursa locala ... ca tare ma indoiesc eu ca nimeni din Resita sau CS nu ar avea cate ceva de vandut/cumparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Ai dreptate Daca acum nu se aud motoare....atunci cand ?Cand te hotarasti sa achizitionezi echipament ..te poti uita si prin anunturile mele :http://motomarket.buy-talk.com/f3-vanzari-casti-si-echipamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.p Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Salutare la toată lumea! Sunt nou pe forum, nou în rândul motocicliștilor, și nou posesor de veche yamaha yzf 1000r thunderace Mă bucur ca am dat de site, și ca am unde să cer păreri și sfaturi de la cei experimentați! Asfalt uscat la toată lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Bun venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Salutare la toată lumea! Sunt nou pe forum, nou în rândul motocicliștilor, și nou posesor de veche yamaha yzf 1000r thunderace Mă bucur ca am dat de site, și ca am unde să cer păreri și sfaturi de la cei experimentați! Asfalt uscat la toată lumea! bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gexy Postat Decembrie 21, 2017 Share Postat Decembrie 21, 2017 Salut, hai sa mai inviem topicul ceva enduristi pe plaiuriele noastre sunt. Sunt din zona Caransebes daca aveti chef de enduro ca doar asta se poate momentan fiind 21 decembrie dati semnal aici, eu duminica sunt liber de "endurit" + mai 2 prieteni cu atv-uri, zona de agrement padurile si dealurile din zona Caransebes-Paltinis-Lugoj. PS nu suntem profesionisti, "alergam' incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benilika Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 mai exista cineva de prin caras - severin ( Resita ) pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate