gogu007 Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Pana maine, duminca 03.04.2005 in groapa la Expo Transilvania puteti admira cateva Aprilii, o Cagiva Raptor 1000, un Kawasaky Z1000 doua Husqvarna, doua BMW si o MV Agusta Brutale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 poze cu celularul, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 si cat eu ma plimbam printre ele, a mea statea suparata legata in garaj! II cer public iertare pentru gandurile infidele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Pana maine, duminca 03.04.2005 in groapa la Expo Transilvania puteti admira cateva Aprilii, o Cagiva Raptor 1000, un Kawasaky Z1000 doua Husqvarna, doua BMW si o MV Agusta Brutale! Prima poza e Ducati Monster ? Intrebare de incepatoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 este MV AGUSTA BRUTALE!!! se iarta avand in vedere ca esti incepatoare!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 este MV AGUSTA BRUTALE!!!se iarta avand in vedere ca esti incepatoare!!! see YA seamana totusi nu ? acum sa-mi fie cu iertare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 iete-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 (editat) Sincer..parerea me a e ca nu ai cum sa le confuzi (chiar daca nu te pricepi.) Dar se scuza ca esti incepatoare. Btw...La MV sunt caracteristice jentile. Iar brutale are acel look...nush cum sa zic...unic Editat Aprilie 2, 2005 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 La prima vedere seamana...tre sa te uiti mai atent un pic!!!Oricum marfa modele!!! Pun pariu ca ANei ii place Monsterul!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 (editat) Frumoase amandoua .. dar acum le iau si ma uit atenta la ele sa vad deosebirile . Ok gata am vazut acum. Nu stiam cum arata MV ... am obs diferentele. scuze Editat Aprilie 2, 2005 de AnaMaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Seamana..............................................dar nu rasare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Factory-ul de la Aprilia nu ti-a placut? Daca veneai mai devreme vedeai si un ZX 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Factory-ul de la Aprilia nu ti-a placut? Daca veneai mai devreme vedeai si un ZX 10. Ai fost pe aici? Mi-au placut toate dar mai mult mi-ar fi placut sa ne intalnim! Am incalecat Raptorul de 1000 si mi-a placut pozitia in sa si echilibrarea (atat cat o simti pe loc), mi-a placut din profil Aprilia Falco, la finisaje m-a dezamagit un pic MV Agusta dar m-a impresionat Husqvarna de SM, mi-a dat fiori Z1000 (ce bestie! cel putin asta inspira). Deci un mic aperitiv pentru ce va urma vineri (sper)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Am stat pana vineri dimineata. Salonul a inceput de miercuri. S-au lansat noi nostrii dealeri din Cluj si a trebuit sa fiu prezent cateva zile ca sa-i ajut ca de sunt si ei la inceput. Oricum m-am mai intalnit acolo cu cativa useri de motociclism.ro . Iar timp sa ne cunoastem o sa avem la fiecare expozitie sau eveniment din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Puteti gasi poze si pe ftraian.dap.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate