dead_man_walking Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 http://www.northchinachoppers.com/custombikes.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 or descoperit si orezarii ca ascutitorile lor nu dau bine in zona custom...hehehehe numa ca in poze eu nu vad nici unul cu ochii oblici...??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Ha ha ha..Asta ma uitam si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 sunt expati, care muncesc in China. orezarii raman fideli bicicletelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 (editat) or descoperit si orezarii ca ascutitorile lor nu dau bine in zona custom...hehehehenuma ca in poze eu nu vad nici unul cu ochii oblici...??? B. cred ca avetzi dreptate, am dat numele topicului dupa numele siteului, dar dupa ce am studiat tot siteul nu am gasit nici un indiciu ca ar fi in china dar nici rubrica CONTACTS nu exista pe site ca sa shtiu exact sorry singurul indiciu pe site era: Monkey Island - China Town Editat Aprilie 6, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 singurul indiciu pe site era: Monkey Island - China Town Hint: exista si in New York un cartier care se numeste Chinatown Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Desi scrie northchina nu inseamna ca sunt din China. Exista 7 localitati in USA care se numesc China. In rest e frumos. Si arata curat atelierul. Parca ar fi bucatarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate