kata Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 de cind am vazut ca din 08 nu se mai fac springer-e am fost cam dezamagit, dar mi-a trecut toata supararea cind l-am vazut pe asta, tare de tot! ce ziceti? p.s tineti cont ca este primul rigid mounted in citeva zeci de ani link: http://www.harley-davidson.com/wcm/Content...B_Launch_012208 --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 04:37 -------------mai o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Asta tot springer este nu? Nu este rigid ci doar un softtail cu amotrizoare sub cadru. Arata ok si au ales o culoare frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 hehehe, ma refeream la rigid mounted engine, vs ruber mount-ul pe care il are h-d-ul de obicei, oi fi eu habarnist cind este vorba de harley, dar nici chiar sa ii zic unui softtail, rigid n-am ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 de cind am vazut ca din 08 nu se mai fac springer-e am fost cam dezamagit, dar mi-a trecut toata supararea cind l-am vazut pe asta, tare de tot! ce ziceti? ... a fost atasat mai devreme la topicul cu 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) tata! kAta e softail asa il vad si eu, sigur are sub aripa ascuns telescops altfel de ce ar fi asa sus aripa fata de roata? e faina Editat Ianuarie 23, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 bah!, voi ori sunteti cazuti in cap ori sunteti cazuti in cap, eu ma refeream la faptul ca prinderea motorului in cadru este rigida si nu rubber mouted ca si la celelalte modele de la hd, credeti ca am ajuns la virsta asta fara sa pot diferentia cadru rigid de softtail? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Foarte fain motorul.Neasteptat din partea HD sa faca un clasic ca asta. Kata se refera la faptul ca motorul este pus pe cadru direct nu pe tampoane de amortizare a vibratiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Motocicleta asta are un mare defect: nu prea mai ai ce sa chopperesti la ea. Cele mai uzuale modificari (springer, ape, sa solo) sunt deja acolo. E aproape perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Motocicleta asta are un mare defect: nu prea mai ai ce sa chopperesti la ea. Cele mai uzuale modificari (springer, ape, sa solo) sunt deja acolo. E aproape perfecta. Bine zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Foarte fain motorul.Neasteptat din partea HD sa faca un clasic ca asta. Kata se refera la faptul ca motorul este pus pe cadru direct nu pe tampoane de amortizare a vibratiilor. asai ! dupa ce am citit cu atentie am realizat ce am afirmat my bad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 singurul lucru pe care l-as schimba este aripa spate. si as mai da jos talpicii aia. in rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 singurul lucru pe care l-as schimba este aripa spate. si as mai da jos talpicii aia. in rest Parca si un far ceva mai proeminent si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate