voshod175 Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 pareri despre ktm/husqvarna.sau alternative.ce preferati din cele 2 modele?alte modele din acceasi clasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 husqvarna te610 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Huskwarna e mai aratoasa - poate Ktm-ul are tehnologie mai noua, e mai bine lucrata, si are piese si plasticuri muuuult mai disponibile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 ia KTM - e mult mai fiabila si gasesti mai usor piese si service Dac ao iei numai pentru off road gandeste-te mai bine la un exc (450 sau 525) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 ia KTM - e mult mai fiabila si gasesti mai usor piese si serviceDac ao iei numai pentru off road gandeste-te mai bine la un exc (450 sau 525) Dar numai daca vrei exclusiv off - pe exc potzi avea mai multa performantza dar shi motorul este mai putzin fiabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 O diferenta tehnica demna de luat in seama este motorul. KTM are 2 pompe de ulei Husqvarna a montat o singura pompa de ulei. Nu stiu care este situatia cu preturile si garantiile la Husky. KTM incepind din acest an poate extinde garantia de 1 an la 2 ani in cazul in care serviceul este facut la timp si este atestat. IUn plus la KTM ar mai putea fi si accesoriile care sunt (aproape) nelimitate. Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 am inteles!si eu inclinam spre ktm dar vroiam si alte pareri!merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Este si normal ca toti sa-ti dea pareri despre KTM pt ca e plina tara iar in schimb despre Husky nu prea iti dau pt. ca sunt doar cateva exemplare in tara. ............ dar totusi vad ca esti informat in legatura cu enduro si supermoto daca intrebarea o pui in felul urmator KTM / HUSKY ?...........si in foarte multe topicuri din occident intrebarea se pune asa. am un KTM LC4 de vanzare daca te intere in topicul cu motociclete intre 500 si 750 Posed un Husky 610 TC si ce pot sa-ti spun e ca piesele coasta mai putin, fuge mai tare (68 PS) si e o scula fiabila. Iar anul trecut Husky a luat primul loc in clasament cu 501 puncte la supermoto mondial Bafta la cumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 .....Posed un Husky 610 TC si ce pot sa-ti spun e ca piesele coasta mai putin, fuge mai tare (68 PS) si e o scula fiabila. .... si fainaaaaaa!!!! m-am dat cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Am si eu o intrebare! KTM 640 LC4 are rezervor de 12L/2.5L rezerva, din ce am vazut eu pe motorsport.ro! Sunt si cu rezervoare de 18L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 rezervorul original se poate inclocui cu un rezervor de 17l care costa approx 300 E. Sunt preturile pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 un rezervor de 17l care costa approx 300 E. de euroiiiiii astia mai bine bagi benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 loris, husky ul consuma mai putin decat ktm ul, sau ce e asa nostim la pretul rezervorului ala??spun asta din postura de posesor de yamaha, deci cred ca pot fi relativ impartial.in romania, si eu as merge 100% pe ktm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 fiecare merge pe ce vrea e normal ca doar nu mai traim in comunism. husky ul consuma mai putin decat ktm ul? ie te na ca consuma mai putin (are rap. mai lungi ) ce e asa nostim la pretul rezervorului ala?? fapul ca pot sa cumperi si mai ieftin iar de restul iti ramane sa mai bagi si benzina. P.S. Decat sa dau 300 euroi mai bine alimentez de mai multe ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 ---faptul ca poti--- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Salut..am 175 inaltime..sunt cam mic in picioare...pot sa incalec un LC4? se poate face cceva cu seaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 ----pot sa incalec un LC4?------ Da poti chiar daca la inceput pana ce te obisnuiesti e nasol. -----se poate face cceva cu seaua?------ Se poate modifica usor daca e nevoie sau gasesti nou din fabrica mai joasa Daca esti din zona Clujului sau treci prin Cluj da un pm si faci 1 proba pe LC4 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate