IceLord Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Se pare ca se si pot cumpara diverse.Si se mai pare ca nu prea exista nici un doritor la o tura la Orasu Mare prin cheia cu motorul... nu i nimic ,mai trag cu ochiul la topicul de la brasov... Da poti vedea multe chestii acolo si cumpara dar sincer multe sunt niste minciuni! Nu vreau sa fac reclama proasta dar ai sa vezi ce si cum si mai vorbim dupa! Cel mai mult pe mine m-au enervat proastele alea de manechine! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Se pare ca se si pot cumpara diverse.Si se mai pare ca nu prea exista nici un doritor la o tura la Orasu Mare prin cheia cu motorul... nu i nimic ,mai trag cu ochiul la topicul de la brasov... eu as pleca simbata dimineata pe la 8 (mai am si alte treburi prin Buc) dar nu prin Cheia, sint o gramada de satulete dupa serpentine.... nu stiu cit de mari reduceri pot fi de obicei ma uit pe Louis, acolo au 30-60% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 (editat) IAR ABERATI PE ALT TOPIC ! Editat Martie 11, 2008 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 (editat) da... Hm... sa nu uitam de topic..... My name is Bond... JAMES Bond.. deci,numai de astea scrieti pe-aici.. Cine ce si de unde.. Editat Martie 11, 2008 de kopacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Ahoi inca o data pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 IAR ABERATI PE ALT TOPIC ! corect, scuze, ne-a luat valul, am trecut pe PM-uri da... Hm... sa nu uitam de topic..... My name is Bond... JAMES Bond.. deci,numai de astea scrieti pe-aici.. Cine ce si de unde.. lupul moralist on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 corect, scuze, ne-a luat valul, am trecut pe PM-uri lupul moralist on topic: Bafta si Santate tie si multi km cu motorul ca a fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Bafta si Santate tie si multi km cu motorul ca a fain! merci 26.000 km in 2 ani duminica iese din garantie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflimondeo Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 VA SALUT ! Numele meu este Balint si sunt de la Odorheiu-Secuiesc, am innebunit dupa motociclete cand eram mic,si de la 16 ani am permis... am inceput cu un hoinar si am avut pana acum Kawa 750 zxr, Yamaha diversion600,honda cbr900rr din99 si cu asta am avut un accident! Bine ca traiesc! Acum am un Suzuki bandit 1200 din 97! cel mai tare dintre toti...mie asta ma placut! Imi pare bine ca vad si pe cv,hr in forum! ASFALT USCAT! SI MULTI KM PENTRU TOTI FARA PROBLEME! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 VA SALUT ! Numele meu este Balint si sunt de la Odorheiu-Secuiesc, am innebunit dupa motociclete cand eram mic,si de la 16 ani am permis... am inceput cu un hoinar si am avut pana acum Kawa 750 zxr, Yamaha diversion600,honda cbr900rr din99 si cu asta am avut un accident! Bine ca traiesc! Acum am un Suzuki bandit 1200 din 97! cel mai tare dintre toti...mie asta ma placut! Imi pare bine ca vad si pe cv,hr in forum! ASFALT USCAT! SI MULTI KM PENTRU TOTI FARA PROBLEME! Ahoi!Si bun venit pe forum!Sa fii sanatos si sa nu mai ai parte de accidente! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Salut, Florian din Odorhei, nou in ale motociclismului, am un GS din 89. carnet....acum tre sa il primesc...numai sa dau examenul acela ....grrrr ca nu mai vine odata. Masini....plin de Toyota (sunt reprezentant), femeie ....www.fotok.ro ->Molnar Sarolta:D Dupa ce primesc carnetul....nu prea am sa mai stau pe forum:P...doar cat sa incarc pozele.))) Asfalt uscat si curbe frumoase. Editat Aprilie 24, 2008 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Salut, Florian din Odorhei, nou in ale motociclismului, am un GS din 89. carnet....acum tre sa il primesc...numai sa dau examenul acela ....grrrr ca nu mai vine odata. Masini....plin de Toyota (sunt reprezentant), femeie ....www.fotok.ro ->Molnar Sarolta:D Dupa ce primesc carnetul....nu prea am sa mai stau pe forum:P...doar cat sa incarc pozele.))) Asfalt uscat si curbe frumoase. Ahoi si bun venit pintre noi! Editat Aprilie 25, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Dupa lupte seculare care au tinut aproape 2 saptamani, mult veneratul prieten de al meu 'motocarcotasul' a disparut cu 'respectul' sau, cu tot. (toti ceilalti vad ca au adormit, pt ca nu se mai intampla mai nimic pe forum) Anyway, am facut niste poze noi cu rollerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 Off-topic: Asta am observat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Dupa lupte seculare care au tinut aproape 2 saptamani, mult veneratul prieten de al meu 'motocarcotasul' a disparut cu 'respectul' sau, cu tot.(toti ceilalti vad ca au adormit, pt ca nu se mai intampla mai nimic pe forum) Anyway, am facut niste poze noi cu rollerul. Meserie motorul, oricum vezi sa nu fugari iepurii cu el! Take care! Eu nu prea comentez ca sunt plecat in tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocarcotasu Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 te salut cu respect coane borosz_ma bucur sa vad ca te mai gandesti la mine_sa inteleg ca v-am lipsit?_asta se poate rezolva_pana la urma eram si eu bun la ceva cu conditia ca voi sa nu va suparati_sper sa nu incepem iarasi luptele seculare_iti doresc bafta la vanzari si salutari din vietnam_il felicit si pe lordul care pana la urma a pus-o si el cu tura lui_salutari si tie lordule ca si tu mi-ai fost "sparing partener"_e bine ca ati adormit pe forum ca trag concluzia ca va dati tare cu motoarele_va veni iarna si-mi veti duce dorul_(a fost o gluma)_bafta TUTULOR_ah,uitasem : cu respect si fara suparare MC_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 te salut cu respect coane borosz_ma bucur sa vad ca te mai gandesti la mine_sa inteleg ca v-am lipsit?_asta se poate rezolva_pana la urma eram si eu bun la ceva cu conditia ca voi sa nu va suparati_sper sa nu incepem iarasi luptele seculare_iti doresc bafta la vanzari si salutari din vietnam_il felicit si pe lordul care pana la urma a pus-o si el cu tura lui_salutari si tie lordule ca si tu mi-ai fost "sparing partener"_e bine ca ati adormit pe forum ca trag concluzia ca va dati tare cu motoarele_va veni iarna si-mi veti duce dorul_(a fost o gluma)_bafta TUTULOR_ah,uitasem : cu respect si fara suparare MC_ HALLLEEELLUUJJJAAAA Sa stii ca mie personal, mi-ai lipsit. De ceilalti nu stiu, dar aflam repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Fara MC era liniste...pustiu:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Fara MC era liniste...pustiu:))) Chiar asa, iar eu nu am somn la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 mmmm..daaaa.... Mi-e,personal nu mi-a lipsit... Dar nici nu ma deranjeaza.....hehehehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 mmmm..daaaa.... Mi-e,personal nu mi-a lipsit... Dar nici nu ma deranjeaza.....hehehehehe E bine atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salut, Florian din Odorhei, nou in ale motociclismului, am un GS din 89. carnet....acum tre sa il primesc...numai sa dau examenul acela ....grrrr ca nu mai vine odata. Masini....plin de Toyota (sunt reprezentant), femeie ....www.fotok.ro ->Molnar Sarolta:D Dupa ce primesc carnetul....nu prea am sa mai stau pe forum:P...doar cat sa incarc pozele.))) Asfalt uscat si curbe frumoase. deja ai carnet mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edhoo Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) daca tot am postat la rubrica accidente sa ma prezint si eu... edi, fara motor dar cu microbu'n sange, nu cunosc pe nimeni de pe-aici cu toate ca sunt localnic, nimeni in afara de borosz '78 cu care am stat la o cafea fara sa facem cunostiinta cand a venit noro, hellrider si sasha din buc. atat... chiar nu am cu ce sa ma laud:D Editat Octombrie 13, 2008 de Edhoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 daca tot am postat la rubrica accidente sa ma prezint si eu...edi, fara motor dar cu microbu'n sange, nu cunosc pe nimeni de pe-aici cu toate ca sunt localnic, nimeni in afara de borosz '78 cu care am stat la o cafea fara sa facem cunostiinta cand a venit noro, hellrider si sasha din buc. atat... chiar nu am cu ce sa ma laud:D Nu-i bai, ai timp de motoare!Nici noi nu ne-am nascut cu motoarele sub poponeata!Eu personal a trebuit sa astept 8 ani pana sa pun mana pe primul meu motor! Si deja il vreau pe al doilea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 daca tot am postat la rubrica accidente sa ma prezint si eu...edi, fara motor dar cu microbu'n sange, nu cunosc pe nimeni de pe-aici cu toate ca sunt localnic, nimeni in afara de borosz '78 cu care am stat la o cafea fara sa facem cunostiinta cand a venit noro, hellrider si sasha din buc. atat... chiar nu am cu ce sa ma laud:D Din pacate nu te tin minte, asa ca o sa trec pe langa tine pe strada )))) Adica tin minte cand au fost baietii pe la noi, dar nu tin minte cine mai era la masa !! My bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate