IceLord Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 da rezistati mult ... dar macar nu sunt atata accidente si majoritatea oricum se da in padure dupa cum am observat ,iar cu motocicleta de strada nu prea ai sanse pe drumurile publice Da sunt mai multe avantaje aici si de aia imi place! Love to ride prin paduri, munti, serpentine, aer tare...etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 prin paduri se poate distra cu jucaria si iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 prin paduri se poate distra cu jucaria si iarna Acuma depinde si ce jucarii ai ca se pot face multe prin paduri, doar vointa sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 si fantezie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 si fantezie Hell Yeah , dinaia am o gramada. Mai ales ca am facut si off road cu dragstarul meu de 1100 nu imi e frica de aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 tare dar nu ti-a fost mila de ea? totusi ,nu prea e facuta pentru asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 tare Lordule, vad ca ai scimbat utilajul. ai trecut in randul lumii cu oo cat despre conversatia cu domnisoara de mai sus,aveam impresia ca nu vorbeati de aceleasi lucruri la un moment dat. ori voi vorbeati si ne-ati lasat noua impresia ca vorbeati de motoare si paduri si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) tare dar nu ti-a fost mila de ea? totusi ,nu prea e facuta pentru asa ceva Apoi am avut cat am putut grija, pana am scapat-o intr-un sant si so lovit la rezervor (si acuma tot asa lovita e). E fier si trebuie sa mearga...oricum e un motor fain si rezistent, si a vazut drumuri dinalea ca so intors cu atv-ul inapoi si eu am mers inainte tare Lordule, vad ca ai scimbat utilajul. ai trecut in randul lumii cu oo cat despre conversatia cu domnisoara de mai sus,aveam impresia ca nu vorbeati de aceleasi lucruri la un moment dat. ori voi vorbeati si ne-ati lasat noua impresia ca vorbeati de motoare si paduri si ... Da l-am schimbat si mi-am dublad clindreea si merge de rupe pietre! Nu stiu ce impresie am lasat sau nu dar un pahar de vin a-si servi oricand cu dansa (desigur daca e de acord) Editat Ianuarie 24, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Chubby nu stiu la ce te referi , fi mai explicit te rog iar IceLord vedem la primavara, cum zicea si Gergo ..in fiecare vineri ei sunt la bastion am putea sa facem o vizita candva, la un "suc" :drink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Chubby nu stiu la ce te referi , fi mai explicit te rog iar IceLord vedem la primavara, cum zicea si Gergo ..in fiecare vineri ei sunt la bastion am putea sa facem o vizita candva, la un "suc" Desigur! Dar deocamdata primavara e departe, aici a nins asa frumos azi noapte, s-a depus un strat de 5cm de zapada peste ce mai era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Am vazut ca altii au inceput deja sa faca planuri pentru vara . Eu deocamdata am doar 2-3 planuri, prima data cheia-acasa-mures-cluj-sibiu-transfogarasan-inapoi la buc Iar cand e canicula atunci evident o tura(sau mai multe) pana la mare Voi aveti idei? planuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Am vazut ca altii au inceput deja sa faca planuri pentru vara . Eu deocamdata am doar 2-3 planuri, prima data cheia-acasa-mures-cluj-sibiu-transfogarasan-inapoi la buc Iar cand e canicula atunci evident o tura(sau mai multe) pana la mare Voi aveti idei? planuri? Ahoi, planuri au fost tot timpul in mintea mea, anul asta a-si vrea sa ajung si eu la mare dar din viitorul financiar pe care il preconizez nu prea o sa-mi permit. Dar nu se stie... Anul ce tocmai a trecut am fost in august intr-o calatorie de 1400 de km pe Transfagarasan si Transalpina. In iulie am fost prin Maramures intr-o calatorie de 800 de km, plus altele mai mici...in total am facut aproximativ 8000 de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Da, foarte frumos, eu strang banii de acum ca sa am bani de benzina pentru vara .Pacat ca e asa de scumpa benzina. Foarte mishto la Cheia, am fost si eu in septembrie am fost pana acasa. Din pacate nu am ajuns la transalpina si nici la transfogaras, dar anul asta neaparat! Iar duminica am iesit si eu putin pe deal si mi-au imprumutat vecinii motoreta, a fost foarte fain ( park e floare la ureche cmparand cu asta ce e pe strada ... ) sper ca si maine sa am parte de putina distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Da, foarte frumos, eu strang banii de acum ca sa am bani de benzina pentru vara .Pacat ca e asa de scumpa benzina. Foarte mishto la Cheia, am fost si eu in septembrie am fost pana acasa. Din pacate nu am ajuns la transalpina si nici la transfogaras, dar anul asta neaparat! Iar duminica am iesit si eu putin pe deal si mi-au imprumutat vecinii motoreta, a fost foarte fain ( park e floare la ureche cmparand cu asta ce e pe strada ... ) sper ca si maine sa am parte de putina distractie Am fost si pe Cheia cu motorul, dar e fix pix pe langa Transfagarasan si Transalpina (mie personal Transalpina m-a cucerit rau de tot) Eu momentan doar ma uit la motor in garaj cand ies cu masina din garaj. Oricum in octombrie am fost la plimbare ulitma oara cu el. Eu momentan nu stiu daca o sa am bani sa merg intr-o calatorie la vara pentru ca actualmente de abia traiesc pe o luna pe alta.....iar de pus bani deoparte nici nu vine vorba Editat Ianuarie 31, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Hellooo, weekendul asta o sa fiu acasa , o plimbare mica daca ne permite vremea? cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Cheia si transfagarasanul sunt OK daca vrei sa admiri peisajul...pt mers cu genunchiul pe jos NU e ok...pe cheia lipsesc portiuni de asfalt ,pe transfagarasan portiuni de drum (surpat) Locuri de "joaca" in zona....la iesirea din sacele pana pe la babarunca...lunca calnicului -prejmer-teliu ...asfalt excelent,trafic redus!+ un circuit dat folosintei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Cheia si transfagarasanul sunt OK daca vrei sa admiri peisajul...pt mers cu genunchiul pe jos NU e ok...pe cheia lipsesc portiuni de asfalt ,pe transfagarasan portiuni de drum (surpat) Locuri de "joaca" in zona....la iesirea din sacele pana pe la babarunca...lunca calnicului -prejmer-teliu ...asfalt excelent,trafic redus!+ un circuit dat folosintei De la Brasov - Sf. Gheorghe - M.Ciuc - Gheorgheni - Toplita - Reghin e o adevarata pista de circuit. Desigur pentru cei care se cred pe pista.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Bv-sf ghe-miercurea c. nu m-as risca ....prea aglomerat..filtre ,radare ,sate,nispi,caini..drum de o calitate indoielnica (tusnad)...eu vorbesc da viraje atacate in forta cu genunchiul p[e jos despre drumul miercurea ciuc- toplita am auzit lucruri bune.N-am fost.Sper sa ajung anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 hehe, crede-ma ca nu intentionez sa pun genunchiul jos pe drum public. ... mai degraba as incerca "circuitul" in prejmer si cheia e inevitabil... trebuie sa ajung cumva acasa din bucuresti si pe dn m-am plictisit deci wee asta unde ne plimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 E destul de circuit de la M.Ciuc la Reghin. @Ayame pe unde te duce gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abodka Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 hehe, crede-ma ca nu intentionez sa pun genunchiul jos pe drum public. ... mai degraba as incerca "circuitul" in prejmer si cheia e inevitabil... trebuie sa ajung cumva acasa din bucuresti si pe dn m-am plictisit deci wee asta unde ne plimbam? nu stiu daca week-end-ul asta este pentru plimbat cu moto. Ploua cam mult, din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 nu stiu daca week-end-ul asta este pentru plimbat cu moto. Ploua cam mult, din pacate Din pacate vremea cam face treburi care ne impiedica sa mai iesim cu moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 aaaaaaaaaiiii.. si eu care am venit astazi acasa cu motoreta .. m-a plouat doar din predeal pana acasa... maine cineva o plimbarica?; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 aaaaaaaaaiiii.. si eu care am venit astazi acasa cu motoreta .. m-a plouat doar din predeal pana acasa... maine cineva o plimbarica?; Am si eu dor de duca, chiar sunt stricat de cap de la atata ploaie. Bravo tie ca te-ai dat cu jucaria pe ploaie , eu Sambata 2 iunie a-si vrea sa merg la Suceva dar ma sperie ploaia asta, aici la mine ploua in continuu de 48 de ore si nu da semne sa se opreasca. De o saptamana n-am vazut soarele si am o ciuda ca saptamana trecuta a fost luna plina si imi place sa ma plimb pe luna plina si n-am putut ca turna cu galeata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abodka Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Eu cred ca putem sa punem sa ne lasam motoarele inca cateva zile la umbra, din pacate Nu mai vrea sa vina vremea buna. M-am uitat pe prognoza meteo si nu-mi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate