Tzh Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Tare faza cu mr. militian. Camera intr-adevar lasa de dorit. Daca ai reusi sa o pozitionezi pe rezervor sa se vada kilometrajul si orizontul prin parbriz s-ar auzi mai bine. Multa bafta in continuarea si fara filmari de genul asta: Pfffff....tare asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Am testat o camera tip 'Oregon' - este de tot cacatul, sunetul este suierat si in stationare , calittea imagini lasa de dorit din cauza compresiei, si din pacate n-am reusit sa pozitionez bine asa ca la viteze mari cand sunt aplecat filmeaza drumul din fata bestiei !! In fine .. Peste 2-3 luni ne vom uita cu nostalgie la astfel de filmari .Se anunta a fi o iarna luuunga : ) Pacat totusi ca nu se aude sunetul motorului ... Din imagini,chiar daca sunt de o calitate mai indoielnica ,esentialul se vede... Ah si-nca ceva :in locul in care ai data nas in nas cu politia , eu am prins liber nu odata , e o denivelare mare si periculoasa (ma rog ,de la o anumita viteza -nu spun cat ) jur ca am decolat cu ambele roti !! Era sa-mi frang gatu` pe loc ,.. Acum e mai bine si mai sigur ,ca n-am bani nici de benzina : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Peste 2-3 luni ne vom uita cu nostalgie la astfel de filmari .Se anunta a fi o iarna luuunga : ) Pacat totusi ca nu se aude sunetul motorului ... Din imagini,chiar daca sunt de o calitate mai indoielnica ,esentialul se vede... Ah si-nca ceva :in locul in care ai data nas in nas cu politia , eu am prins liber nu odata , e o denivelare mare si periculoasa (ma rog ,de la o anumita viteza -nu spun cat ) jur ca am decolat cu ambele roti !! Era sa-mi frang gatu` pe loc ,.. Acum e mai bine si mai sigur ,ca n-am bani nici de benzina : ) chiar ca este pacat ca n-am sunet, dar ce sa faci. (oricum nu se adzea sunetul motorului, ci strigatul meu disperat ) Imaginea era destul de buna, daca nu tinem cont ca camera trebuia pozitionata mai sus, numai ca n-am avut timp sa fac teste !! Calitatea sa degradat cand am facut compresie la film, ca originalul are 700 de mega !! Lasa domnule benzina, bucurate ca ai frane ca lumea, eu stiu, pt ca am avut febra musculara in antebrat, de la atata pompat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Salutari tuturor motociclistilor . Sunt nou venit pe sait si as dorii sa-mi gasesc prieteni . Am un aprilia tuareg 600 wind si nu prea lucreaza amortizorul central merge numai pe arc . Doresc sfaturi si sugestii daca se potriveste ceva asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Salutari tuturor motociclistilor . Sunt nou venit pe sait si as dorii sa-mi gasesc prieteni . Am un aprilia tuareg 600 wind si nu prea lucreaza amortizorul central merge numai pe arc . Doresc sfaturi si sugestii daca se potriveste ceva asemanator Salut Sorin. Bine ai venit printre noi:D. Cu partea de service eu nu te pot ajuta, poate se pricepe altul de pe aici, dar pana atunci zic sa intri la topicul cu SERVICE si pune acolo o intrebare. In rest...sper sa ne vedem la primavara la o tura Editat Noiembrie 5, 2009 de Tzh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Salutari tuturor motociclistilor . Sunt nou venit pe sait si as dorii sa-mi gasesc prieteni . Am un aprilia tuareg 600 wind si nu prea lucreaza amortizorul central merge numai pe arc . Doresc sfaturi si sugestii daca se potriveste ceva asemanator Ahoi! Se poate sa ai probleme cu simeringurile, poate tre schimbate si poate trebuie schimbat si uleiul din ele! Uite nr la un mecanic moto din Gheorgheni 0745.948.947 Laszlo, vorbeste cu el si sigur te rezolva! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Multe salutari harghiteni . Vati plimbat sambata si maiales duminica , a fost o vreme superba cred ca a fost ultima pe anul acesta maiales in harghita unde-i polul frigului. ne intalnim la o berula Mesaj completat Multumesc pentru sfat IceLord o sa incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Multe salutari harghiteni . Vati plimbat sambata si maiales duminica , a fost o vreme superba cred ca a fost ultima pe anul acesta maiales in harghita unde-i polul frigului. ne intalnim la o berula Mesaj completat Multumesc pentru sfat IceLord o sa incerc. Cu placere, sper sa te rezolve omul!!! De plimbat nu m-am mai plimbat de 4 luni si ceva pentru ca mi retinut permisul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 No salut fratilor!Am revenit pe forum,dupa atat amar de vreme, ca sa dispar probabil la fel de repede. eu atat am vrut sa zic: "UN AN NOU FERICIT!" ,mah biker boyz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Red Evils MC , Va ureaza un an nou special si cu multe plimbari . Asfalt uscat si respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La Multi Ani Tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani covasneni & harghiteni! Merge ,merge motorul pe vremea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La multi ani covasneni & harghiteni!Merge ,merge motorul pe vremea asta ? Inca nu le-am probat anul asta dar cum da caldura (credca numa prin februarie,martie, aprilie) le dau cu start, si sper sa fie cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Heellooouuu! Eu sunt Anita din sfantu gheorghe , fac facultatea in Bucuresti! si am motor din septembrie! am un Suzuki SV 650 din 2001! Ma bucur foarte tare ca am reusit sa-l iau... totul dn banii mei , am lucrat toata vara! Sper sa iesim la primavara la o plimbare! La multi ani!(si acum sunt cu motoreta mea) Boldog Uj Evet es minnel tobb km -t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Bun venit tuturor in anul nou si tie Anita, si va doresc multa sanatate si an nou plin de impliniri! Editat Ianuarie 1, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) Suntem in fiecare vineri seara de la 20 in Bastion (vis a vis de BRD). Editat Ianuarie 2, 2012 de gergo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Buna Gergo, am sa vin cand mai ajung pe acasa. Sper k deja in februarie va fi vreme asa d frumoasa intrucat pot sa vin chiar pe motor:) ms Icelord si tie la fel:D si multi km;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Invitatia este valabila pentru toti motocilistii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 @Ayame eu nu ma-si risca sa vin in Feb. peste munti ca se poate sa ai parte de surprize mari cu privire la starea vermii. Daca Ugly Bears ajunge pe acolo o sa bagam ochiul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 ehh vedem cum e vremea si depinde ce fac si cum fac cu motoreta , iar daca imi ies planurile atunci doar din martie as putea sa ma dau cu ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 ehh vedem cum e vremea si depinde ce fac si cum fac cu motoreta , iar daca imi ies planurile atunci doar din martie as putea sa ma dau cu ea.. Aici la mine cel putin, aprilie e luna in care incepe sezonul moto. Nu de alta dar e cam frig in martie aici! Oricum daca esti in Bucuresti in martie nu o sa ai de a face cu vreme aiurea si cu siguranta te poti da cu moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Da, stiu ca e mai frig acasa..doar am trait 18 ani acolo depinde cum va fi vremea , doar zapada si gheata sa nu fie si da in buc as fi putut sa ma dau si astazi la cat de frumoaasa era vremea dar e in service si nu o scot pana in martie .. ma rog cel putin trebuie sa rezist macar pana la sfarsitul sesiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Da, stiu ca e mai frig acasa..doar am trait 18 ani acolo depinde cum va fi vremea , doar zapada si gheata sa nu fie si da in buc as fi putut sa ma dau si astazi la cat de frumoaasa era vremea dar e in service si nu o scot pana in martie .. ma rog cel putin trebuie sa rezist macar pana la sfarsitul sesiunii. Ai sa rezisti, cum rezistam noi toti. Oricum cred-ca noi aici in zona rezistam mai mult ca ceilalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fzx750 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 tapitare , reparatie, modificare sa moto aici,,, www.tommot.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 da rezistati mult ... dar macar nu sunt atata accidente si majoritatea oricum se da in padure dupa cum am observat ,iar cu motocicleta de strada nu prea ai sanse pe drumurile publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate