Max Friz's R 32 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) dai actele "donatorului"? Editat Octombrie 26, 2008 de Max Friz's R 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu le am, nu m-am mai străduit să le iau, am vorbit împreună cu tipul de la care am cumpărat-o cu moÂştenitorii proprietarului din acte, era destul de complicat să-l înscriu, a fost Âşi foarte ieftin aÂşa că am preferat să-l iau pe asta cu cadru de Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 .. are acte cu număr vechi, mai am rezervorul original Âşi ghidonul. Astea ar fi disponibile la schimb pentru câte ceva din ce-mi trebuie ... ..maintereseaza actele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) ..maintereseaza actele! Regrete sincere, mai ales acum când văd că ar fi fost bine să perseverez ! Încă un motiv a fost forma cadrului de Ural 67 sau cât e ăla, e cel mai ciudat Âşi de-aia l-am făcut "donator". Baftă la căutări! Poate facem un schimb de roți, la Nipru am de 18 Âşi ar merge o rezervă, de pe Uralul cu cadru de Nipru ar fi disponibilă cea de pe spate, nu arată chiar grozav. Mesaj completat donat, transplantat si ceva "cosmetica" Editat Noiembrie 21, 2008 de ro nin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Oho, motocicleta veche, bemve din ala vechi de razboi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat August 18, 2009 Autor Share Postat August 18, 2009 sigur că da "veche Âşi foooaarte valoroasă" Mesaj completat "Noua achiziție" a trecut RAR-ul, are numere noi Âşi aprindere electronică Gotronic - pare să meargă OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate