Lupu Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Baietzi, va rog, imi poate spune careva niste date despre grupul solo? Ma refer in primul rand la nr. de dinti de pe roata mare, respectiv de pe con! Nu stiu de ce, dar presimt k am facut o prostie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 9 cu 35(resp 9 ala mic si 35 ala mare ) ..si mai sunt unele 10 cu 32 da inca nu au adus rusii si pe la noi ..pe net le gasesti la suedezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 Thx a lot man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 SALUTARE! si cu ce e mai bun cel de 10 cu ...cat ai zis tu? cumva ... UN PLUS DE VITEZA? MACAR + 15KM/H BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Pai bai Lupu, raportu 9-35 gaseai in articolul scris de Stefanescu in Moto Life fara mari probleme. Ia vezi in revista, ca stiu ca o ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 totusi mai ALEKO merita incercat cel de 10 cu 32! chiar mor de curiozitate ! pacat ca nu cred ca o sa am unul ASHA de curand! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 Pai bai Lupu, raportu 9-35 gaseai in articolul scris de Stefanescu in Moto Life fara mari probleme. Ia vezi in revista, ca stiu ca o ai. Lasa mah k am gasit... mersi oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 dar totusi .....ce frumos suna: "grup conic de dnepr de 10/32"... poate sa gaseste careva sa aduca si pe la romania... BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 la un grup 10/32 cum zice manuel iti creste vit de croaziera dar iti scade demarajul.merge dar cu o ridicare de putere a motorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate