skorpion Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Prezentari & Test Ride: Bigtwin Bike Show Fischer MRX Triumph Rocket Ill Touring Carberry Enfield V2 Aprilia FV2 Honda CB 1000R Kymko Myroad Buggy 260 Goes 520 Max Life & Style: Turism: De la Babele imi inchipuiam marea (II) Style Off the record: Ionel Pascota Util: Anchete: Echipamentele Kushitani Off-line: Diferente intre farurile moto Tehnica: Test cu becuri moto Tehnicus: Revizia periodica Oferta lunii: Peugeot Vivacity 50 Bike selector: Gama Suzuki SV – The Fun Bike! Sport: Retrospective sport intern 2007 Avampremiera sport extern 2008 Lisabona – Dakar 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Sa vedem..maine merg s-o caut prin chioscurile de ziare..ca azi nu-i sigur ca ies ca am de invatat pt examenul de maine Sa speram ca o gasesc, ca in general e cam greu de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Oameni buni, in numarul asta mi s-a parut interesant articolul cu becurile, dar avand in vedere ca ati pus i preturi la ele inseamna ca aveti idee si de unde se pot cumpara aceste becuri. Vreau si eu sa stiu de unde iau becuri de genul Bosch sau Narva, H4. Nu am gasit detalii despre furnizori in articol. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 becurile se gasesc la magazinele mari de piese auto sau la Metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikumotorist Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Interesanta revista ,dar ceva ii lipseste.Nu stiu ce.Hmm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Interesanta revista ,dar ceva ii lipseste.Nu stiu ce.Hmm.. interesanta opinie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 becurile se gasesc la magazinele mari de piese auto sau la Metro Mda...raspunsuri aiurea fara sa trecem pe acolo!Am fost la Metro unde singurul model H4 este de la OSRAM, nici un alt fel de bec! Pe la benzinarii diverse marci,ala-n dala. Poate totusi stie cineva de unde iau si eu becurile prezentate in revista. Macar Phillips Motovision stie cineva unde gasesc sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Mda...raspunsuri aiurea fara sa trecem pe acolo!Am fost la Metro unde singurul model H4 este de la OSRAM, nici un alt fel de bec! Pe la benzinarii diverse marci,ala-n dala. Poate totusi stie cineva de unde iau si eu becurile prezentate in revista. Macar Phillips Motovision stie cineva unde gasesc sigur? nu inteleg ce ti se pare aiurea. Pardon nu Metro ci Praktiker (pt mine tot Tiriac inseamna deci... NU) cel mai recent am vazut motovision pe la vreo doua standuri din targul vitan. "magazinele mari de piese auto" - ausburg, promotor international, etc. Am mai trecut recent prin magazine de piese auto cautand ceva dar dupa becuri nu m-am uitat iar pe cel folosit la test l-am pastrat eu (nu l-am schimbat ca imi functioneaza foarte bine becul origial (de 10 ani) Nu mai tin minte de unde anume am luat fiecare bec in parte (am notat doar preturile) pt ca articolul nu vrea sa faca reclama absolut nimanui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate