n3bunu Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 unde putem gasi piese de shimb pentru chinezarii in 4 timpi...curele..variator..lalala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 De obicei la importatori gasesti, iar daca nu iti convine pretul, poti sa iei prin comanda de pe diverse site-uri (iti trebuie card si rabdare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 unde putem gasi piese de shimb pentru chinezarii in 4 timpi...curele..variator..lalala?? www.revaromania.ro ...la spatiu posesorului acolo gasesti piese si preturi pt modelele gopop ...dar trebuie sa`ti faci cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 gasesti ce vrei si ce ai nevoie la REVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 si la noi gasesti piese. www.lifan.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 @Lifan aveti/aduceti si piese pt alte modele ? ex. Leike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 www.freemoto.ro si tuning si ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) salut, avem si noi piese pt scutere in 4t - modele tip QT scrie-mi un mail cu ceea ce doresti la: paul.gasca@lifan.com.ro numai bine, Paul PS: acum am vazut ca am mai postat aici, imi cer scuze. @ rapiduletul: daca modelul tau de scuter este tip QT-2A atunci avem piese. sau pt oricare alt model de pe stocul nostru, la fel te putem ajuta. incepand din luna aprilie, piesele de Lifan vor putea fi aduse in maxim 7 zile. Depozitul de piese se va muta in Germania! va salut! Editat Februarie 26, 2008 de Lifan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 @Lifan QT am vazut ca apare in tipul de motor specificatia fiind in carte...dar 2A de unde pot sa-mi dau seama daca este ? Nu am nevoie de nici o piesa acum, slava Domnului, scuterul e nou, am abia 150 de km cu el...intrebam pt a stii in caz de nevoie unde sa apelez, sa nu bajbai. Oricum multumesc pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 din cate imi dau seama 2a - este ceva ce tie de sasiu iar QT de tipul motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Mie mi sa spart capacu de la transimisie . Unde gasesc si eu unu de cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Specifica ce scuter ai ,la profil nu scrie...in avatar parca e de motowell.....vezi la www.scuterul.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Specifica ce scuter ai ,la profil nu scrie...in avatar parca e de motowell.....vezi la www.scuterul.eu incearca fb tornado Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 da FB tornado am ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 da FB tornado am ms ce ai rezolvat la fb ?? cat au zis ca te costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 din cate imi dau seama 2a - este ceva ce tie de sasiu iar QT de tipul motorului. In CI scrie ca tipul motorului este LK139QMB desi rotile sunt pe 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Am fost si am intrebat si ma cost 2 millioane (vechi) nu stie nimeni de unde pot sa cumpar mai ieftin ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Am fost si am intrebat si ma cost 2 millioane (vechi) nu stie nimeni de unde pot sa cumpar mai ieftin ??? mdea m`am uitat pe reva si e 108 dolari deci vezi poate gasesti second hand , sau alte firme care aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate