robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) www.crucicardanice.ro este o firma din oradea " sc. dunedin srl. pe site au si catalog.super seriosi.parerea mea,care am cautat o cruce cardanica pt "ifa bk 350".are dimensiuni ciudate cu gresor la 90 grade sau 45 grade sau fara,variatii etc.trimit si prin posta o singura cruce pe adresa pers fizica-juridica(fac.fisc.).aceste cruci provin majoritatea din italia "concordia" bafta pt cei cu cardan (moto-autoturism-camion-unelte-agricole-etc...) scuze daca sunt off topic Editat Ianuarie 31, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Poate tu ai dimensiuni ciudate, dar astia nu au cruce la dimensiunile neceare pt. Simson, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 17x38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 17x38 este 17x41.iei la strung din capatul ficarui capac 1.5 mm bine inteles nu iti pune nimeni pistolu la tampla dar poti incerca. eu am luat pt IFA mea 20x44 ,si am platit 40 lei + 17 currierat.nu e mare paguba bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Daca se poate lua la strung din pahare, atunci e bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 ...multumesc d-le, am notat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Daca se poate lua la strung din pahare, atunci e bai. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 (editat) Trebuie sa fie cementati/tratati termic. Daca sunt, nu merge luat la strung. Editat Februarie 6, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 17x38 Salut,ti-am ramas dator cu un raspuns de anul trecut...Crucea de cardan Simson are urmatoarele dimensiuni;lungime-32mm;diametru ax-9mm;inaltime ax-7mm.Camasa(paharul)are;diametru exterior-17mm;diametru interior-14mm;h-7mm.Pe una din parti trebuie sa se vada in relief EC100.Cu respect,Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) Sa nu zic prostie, ma voi uita din nou. Editat Februarie 10, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate