Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 "Cumperi, moshule?" Ca pentru mine nu s-a inventat leasing:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Comentariile sunt de prisos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 sa revenim la tainele noastre zilnice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Gata ca mai am 100... ma apuca dimineatza... see y'all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Mersi Judas! Si cei care merg maine: va rog sa faceti multe poze cu choppere, cruisere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Super poze! Multam' pentru osteneala, asa am si eu ocazia sa vad ce e pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Multumesc !!!! ps mai fa un efort si mai pune !!!! Bine bine. Inca o runda vine acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Bah da' portocalie e nene scula lui Marce... si acum ma dor okii, si-o parcase la intrarea in showroom:) Tre' sa mi-o fac si eu verde prazuliu, sa contracarez taria culorii si sa imbin armonios teoria contrastului complementar fluid:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Cred ca d-aia se inghesuia lumea la United. Sa o vada pe don'shoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Bah da' portocalie e nene scula lui Marce... si acum ma dor okii, si-o parcase la intrarea in showroom:) Tre' sa mi-o fac si eu verde prazuliu, sa contracarez taria culorii si sa imbin armonios teoria contrastului complementar fluid:) Unde dreaq era?? Ca mi-am belit ochii dupa o moto de culoare orange turbat insa nu am gasit-o Din fericire am gasit-o pe Marcela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 KTMuri cat cuprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 P.S: geaca din imagine (chiar mai nashpa) era la Motorunu peste 200 yepuro... eu o dau cu 170. Ce draq?!? Bashca izmenele cu shnur lateral... 150. Hai odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Leac pentru prietene urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Bre, lăsaţi naibii pozele că nu exprimă nici a 1000-a parte din senzaţia live de-acolo... să pomenesc de concertul zilnic de eşapamente ? E beton, veniţi, motociclism punct ro la standul şaptişpe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Daca nu eram asa rau incurcat cu ratele la noul motor ,veneam negresit (mai sunt si la o aruncatura de bat de Buc.) sper la anul sa nu mai lipsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 'Onda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Bre, lăsaţi naibii pozele că nu exprimă nici a 1000-a parte din senzaţia live de-acolo... să pomenesc de concertul zilnic de eşapamente ? E beton, veniţi, motociclism punct ro la standul şaptişpe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Mergeti maine...Dar pana una alta iara niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate