Florin-rs Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Ieri am reusit sa imi iau aprilia rs125..an 2001... :banana:sunt foarte incantat de ea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 super..sa ai parte de ea....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Bravo bre ! Felicitari ! Am calarit si eu la un moment dat o Aprilia, dar de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 Multumesc pentru urari;)!Asfalt uscat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Hai ca e frumoasa ! Sa o stapanesti sanatos ! Dar mai unge si tu lantul ala ca e ruginit rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Azi i-am uns lantul --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 20:17 -------------I-am schimbat uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Salut! Frumoasa tare, sa o stapanesti sanatos. Poti sa imi spui si mie ce toba are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Salut! Frumoasa tare, sa o stapanesti sanatos. Poti sa imi spui si mie ce toba are? Mersi ...sincer nustiu ce toba are ....orcum se aude misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 A mea se auzea ca o ascutitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 BV man. sa faci multzi km cu ea :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 de cand iti doreai tu motocicleta.. asta.. si uite ca ti s-a implinit visul Bravo ua ... sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 de cand iti doreai tu motocicleta.. asta.. si uite ca ti s-a implinit visul Bravo ua ... sa o stapanesti sanatos Multumesc baieti ..asa-i mio doream de mult timp --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 14:47 ------------- A mea se auzea ca o ascutitoare... A mea se aude super bine ..nustiu dece dar am mai vazut rs-uri si nu se aude ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 A mea se aude super bine ..nustiu dece dar am mai vazut rs-uri si nu se aude ca asta Super misto,multi km cu ea "A mea se aude super bine ..nustiu dece dar am mai vazut rs-uri si nu se aude ca asta " Normal,e a ta de aia se aude super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Frumoasa Frate!! Ne vedem la vara... 2 RS-uri la fel in bc ) Asfalt uscat si ia odata carnetul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Frumoasa Frate!! Ne vedem la vara... 2 RS-uri la fel in bc ) Asfalt uscat si ia odata carnetul ala Mersi...il iau stai linistit ..da la vara ne plimbam --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:03 ------------- Super misto,multi km cu ea "A mea se aude super bine ..nustiu dece dar am mai vazut rs-uri si nu se aude ca asta " Normal,e a ta de aia se aude super bine Acuma pe bune chiar m-am intalnit cu alte rs-uri si nu se auzea asa ..parerea asta o avem si inainte sa o cumpar infine.Asflat uscat;) --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:04 -------------Am uitat sa va zic o noutate:D ..saptamana asta ii schimb numaru:>..trebuie sa ma gandesc la numar ff bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 felicitari de achizitie sa o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 ai luat-o din tara ? si cat ai dat pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 5, 2008 Autor Share Postat Martie 5, 2008 ai luat-o din tara ? si cat ai dat pe ea ? Da am din tara am luato ..confidential ... daca vrei trimitemi un mesaj cu id tau si vorbim;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 trimite-mi si mie un pm cu pretul motocicletei k in vara imi iau si eu si vreau sa studiez f bn piatza inainte Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate