Biker`s Club Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Se apropie Valentine's Day...si anul acesta in Biker's Club-Otopeni nu vei sarbatori oricum ci cu stand up comedy si tombole cu cocktail-uri din 15 in 15 minute ca sa faci fata emotiilor iubirii!!! Pentru ca dragostea de motor uneori naste scantei si pentru ca rasul dizolva orice conflict, pe 14 februarie aflam "ce ti-ar spune motorul daca ar fi femeie"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Se apropie Valentine's Day...si anul acesta in Biker's Club-Otopeni nu vei sarbatori oricum ci cu stand up comedy si tombole cu cocktail-uri din 15 in 15 minute ca sa faci fata emotiilor iubirii!!! Pentru ca dragostea de motor uneori naste scantei si pentru ca rasul dizolva orice conflict, pe 14 februarie aflam "ce ti-ar spune motorul daca ar fi femeie"!!! Aveti si locuri de cazare acolo? Ca eu nu vad cum vin pe partaitoare inapoi in Bucuresti... La cat de mare si tanar sunt eu doza de alcool maxima admisa e de zero beri pe motocicleta si 2 beri pe scuter, si "cocktail-uri din 15 in 15 minute" par sa aiba nevoie si de un loc de cazare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 hmmm...sa vedem deocamdata nu sare lumea )) care biker`s ? la ursu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 vezi ca ai mancat litere la titlu topicului .. a.. si GOD BLES AMERICA nu uitati de stegulete cu america eu voi sarbatori sentimentele de iubire pt motor sau alte persoane de dragobete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Foarte faina inititativa voastra. Daca era pe 24 februarie suna si mai bine Distractie placuta hell: iar ma insheli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 copii, pe bune ca nu mai aveti niciun farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Ok, in seara asta dar la ce ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 venim si noi 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Foarte misto, s-ar putea sa fiu si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Vin si eu...pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 "Ce-ar spune motorul daca ar fi femeie"... nu s-a mai tinut din pacate, desi pt asta m-am dus mai mult. Urat din partea publicului ca l-au "huiduit" p-acolo. Probabil omu era si el la inceput, dar noi astia romanii suntem si prosti si nesimtiti. In fine. Un lucru vreau sa marchez, care mi se pare extrem de important. Oameni buni, mai angajati un om sau doi acolosha ca e greu cu servirea domne! O singura fata nu face fatza la atatea cereri. Va dau nota 10 pt mancare. Recunosc, este absolut delicioasa de fiecare data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 intr-adevar, trebuia prevazut ca o sa vina lume multa..dupa ce faci reclama, e normal.. si scoase si "rezervele" de ospatarite mai era si o onomastica acolo.. per total n-am asteptat chiar foarte mult.. mult mai putin ca la hanu galben de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Mancarea a fost super, si ospataritele ok. Tipul cu stand up comedy insa ... Pentru el venisem, insa mai are de invatat pana sa ii ajunga pe cei din Cafe Deko Well, am castigat un cockteil gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate