Sari la conținut

Articole Trimise De Daniel Mirea


Nitescu
 Share

Postări Recomandate

1/ Motociclist accidentat (1-oct)

Pe strada Bumbacului, din Oradea, în seara zilei de luni, în timp ce efectua virajul la stânga, pentru a parca autoturismul marca Dacia 1310 cu numarul de înmatriculare BH-04-ULG, soferita, Daniela Milian, nu a acordat prioritate de trecere motocicletei marca Suzuki cu numarul de înmatriculare BH-91-LIS, condusa din sens opus de Marchis Marius, de 24 ani, intrând în coliziune cu aceasta. Tânarul nu avea permis de conducere si a fost ranit grav, fiind, mai apoi, internat în Spitalul Judetean Oradea.

 

2/ Vanatoare de oameni legala (10 sept)

 

Paznicul a blocat drumul tinerilor cu un tractor

 

Un motociclist a fost impuscat in picior, duminica dupa-amiaza, de presedintele Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AVPS) âHubertusâ din Lipova, judetul Arad, pe motiv ca âmotorulâ sperie vanatul. Desi padurarul i-a cerut de mai multe ori plimbaretului sa se intoarca din drum si sa lase padurea cufundata in liniste, acesta nu a catadixit sa-l asculte. Iritat, paznicul a scos pistolul din toc si s-a pus pe tras.

Victima, Angelo-Milan Popov, facea parte dintr-un un grup de sase motociclisti pasionati care au ales ca pista de rulare drumul forestier care leaga satul Cladova de Casoaia, desi accesul in aceasta zona era interzis. In fata le-a aparut presedintele AVPS, Iosif Evald Mergel, care pazea Fondul de vanatoare 33 Cladova. Paznicul a blocat drumul cu tractorul pe care il conducea si le-a cerut tinerilor sa se intoarca din drum deoarece fac prea mult zgomot, tulburand astfel linistea animalelor. Cei sase nici macar nu l-au bagat in seama pe âaparatorulâ salbaticiunilor, continuandu-si euforici drumul. Aceasta stare de beatitudine nu a tinut prea mult, caci Evald, fara sa stea pe ganduri, a pus mana pe pistol si a inceput sa traga. Dupa spusele sale, primele trei focuri au fost de avertizare, trase in plan vertical, iar cel de-al patrulea s-a indreptat catre grupul de turbulenti. Victima i-a cazut Angelo Popov, caruia plumbul i-a atins genunchiul. Nu a fost nimic grav, medicii de la Spitalul din Lipova, unde acesta a fost transportat, spunand ca glontul nu a atins osul, provocandu-i doar o rana usoara. Popov a facut o plangere la Politia din Lipova, insa exista posibilitatea ce acesta sa cada âla paceâ cu paznicul si sa-si retraga reclamatia.

 

3/ Crasna (nu stiu de cand e)

 

Motociclist grav ranit pe contrasens

 

Tot duminica, seara pe la ora 20,30, s-a mai întîmplat un accident rutier la fel de grav, undeva între localitatile Crasna si Petrova. Un aradean, Sebastian D., 28 ani, aflat la volanul Daciei 1310 înmatriculata AR 03 LWN, a patruns cu autoturismul pe contrasens, unde l-a acrosat pe Ioan M., 25 ani, din Crasna, aflat în saua unei motociclete Jawa, MM 90 AMS, cu care se deplasa regulamentar. În urma ciocnirii, motociclistul a suferit vatamari corporale grave, fiind internat în Spitalul municipal din Sighetu Marmatiei.

 

Si se mai adauga si astea doua din ultimul timp, plus multe despre

care nu a vorbit nimeni.

 

Daniel Mirea.

cspb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu stiu despre voi, dar eu daca o sa am vreun accident (Doamne fereste) dupa care sa ma pot ridica, o sa-l fac zob pe ala care a fost de vina. chiar si de 3 ori mai mare ca mine, imi tin casca in cap si ii dau la co*ie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ciudat...pe mine tot Mircea ma cheama si tot cam in aceeasi zi mi-a facut unu stanga in fata pe kogalniceanu,unul cu un jeep, si m-am facut praf,chiar in fata la Primarie,a venit ambulanta,a venit politia.Televiziunile la spital,au zis ca nu am carnet :D ,ca sunt copil de bani gata :P ,numai minciuni.O sa ii dau in judecata dupa ce se termina procesul cu ala care ma trantit.Rez:picior,mana luxate,zgariat peste tot pana la carne,motor praf.Aveti grija.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa ai mare grija la astfel de actiuni.Cunosc pe cineva care a reactionat cum spui tu si a trebuit sa plateasca mai mult decat repatatia in sine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stire preluata din ziarul "Jurnal Bihorean", din data de 6 octombrie 2003.

 

"Soferul unei autoutilitare a efectuat o manevra nepermisa de viraj la stinga,in dreptul statiei de carburanti din Valea lui Mihai.Rosenfeld Sandor (31 de ani) nu a observat ca din sens opus venea un motociclist,care nu a mai putut evita accidentul,intrind in cabina autoutilitarei.Victima este internata la spital."

 

 

Atentie mare la soferii cretini!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
:P cred ca ar trebuii sa fie atentionati chiar de politie soferii la inceputul primaverii sa stea cu ochii pe oglinzi ca e jale cu ei... si eu lucrez ca sofer dar cand vad moto deja am facut loc sa se bage sa depaseasca da altii din fata merg tot ca cac...tii fara sa isi dea seama cred nici dupa ce sant depasiti .. de multe ori dimineata cand merg spre serviciu am probleme si eu cu soferoii dastia ..asta e pana o sa ajunga si romania la civilizatia rutiera care este dupa ce treci de vama nadlag in colo mai trebuie sa treaca ceva vreme..
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faza e ca, de fiecare data cand ne urcam pe motoare, trebuie sa plecam de la premiza ca toti soferii sunt idioti in ceea ce priveste motociclismul, iar cei care ii respecta pe bikeri sunt fie si ei bikeri (cum e cazul meu) ori sunt civilizati. E singura cale sa scapi.

Am auzit o data o vorba desteapta de la nemti, ceva de genul "Motociclistii nu mor, motociclistii sunt omorati". Cam sumbru dar oricum nu e de natura sa ne opreasca vreodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...