Infinity Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 O piesa ce imi placea mie acum cativa ani, am dat din nou peste ea zilele astea, cred ca o sa va placa videoclipul. 4iVj7qgtpTE mp3-ul nu vrea sa il ataseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Frumoase troscariciurile , zip-ul facea tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 mi-a placut cum a cazut ala cu ZIP-u la un stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Piaggio Zip :X:X Cand o sa se faca asa si in romania... Mai asteptam sa mai creasca numarul scuterelor Foarte tare videoclipul. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 smecher zipul ...ma-sa clipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 fai clipul....pacat numa ca a dat cu acel scuter de pamant....gilerk nr scuterelor i mare.....dar din pakate mai mult de juma cred ca nu au acte in regula si is tigani cu care nu poti vb sa faceti plimbari asa mai ,,in gasca"cel putin la mine in oras asa este pentru ca sa va dau o statistica facuta de mine....in orasu asta sunt 7 motociclisti care umbla toti cu echipament, nu au probleme cu politia exceptand cand mai gasesc pe vreunu sa se ia de tobele de carbon, eu ma plimbam in vara f mult cu ei deoarece in oras sunt doar un scuter imatriculat(al meu), 15 am numarat sa fie inregistrate dar vreo 8 sunt adulti, oameni la casa lor si cu servici, si restu cam 20 sunt neinregistrate...si cu astia nu poti vb ca nu au decat intreceri in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Asa este. Sau mai sunt cativa care ies numai la ore d-alea.. de varf cand scuteristii care se plimba "in gasca,, nu ies.. si nu ajunge sa ii cunoasca toata lumea si sa se alature si el unei gasti In bacau.. asa.. asta vara .. tras de par ne-am adunat vreo 10.. si am facut o plimbare in jurul bacaului Editat Februarie 5, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Asa este. Sau mai sunt cativa care ies numai la ore d-alea.. de varf cand scuteristii care se plimba "in gasca,, nu ies.. si nu ajunge sa ii cunoasca toata lumea si sa se alature si el unei gasti In bacau.. asa.. asta vara .. tras de par ne-am adunat vreo 10.. si am facut o plimbare in jurul bacaului si tu stateai in spate nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Foarte fain clipu mie imi placea si melodia .Macar voi mai mereti cu gasca la o plimbare dar eu nu . Aici majoritatea au blana in cap si cei doi prieteni buni pe carei am nau motoare asa ca eu merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 si tu stateai in spate nu ? pai el nu are voie sa conduca prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Superrrrr...cred ca o sa incerc sa fac si eu asa ceva cu Zip-ul meu .... super clip ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Autor Share Postat Iunie 24, 2009 asta era videoclipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate