Lupu Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Oameni buni, am si eu nevoie de unul-doi culbutori de Nipru (cu bucse sau role), sau daca nu macar niste bucse sau niste role sa le completez pe-ale mele, k am 2 culbutori cu joc mare fiindca au niste role lipsa! Platesc bine, help please! P.S.: suruburi de culbutori are cineva? P.S.2: la magazin n-am gasit culbutori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 suruburi+piulitze pt culbutori ..se potrivesc de la ARO si sunt mult mai bune adictelea se string f. bine si nu se mai slabesc,nu se strik filetu asa repede k nu e nevoie sa le tot reglezi intruna NICI NU MAI TZACANE. VEZI KIAR SI LA CULB NOI FII ATENT LA FILETU UNDE INTRA SURUBU KA SUNT PROST PROFILATE...VRIFICALE ATENT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Lupu vezi ca e magazin cu piese multe de Aro pe Grivitza cum vii tu din Kitilla () , treci de podul Grant si pe stanga la vreo 3-400m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Suruburi ca suruburi... dar ROLE sau BUCSE? Merg tot alea de Aro? O sa ma duc sa incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 LUPULE!TU ESTI DIN CHITILA??? daca da , spune-mi si mie daca prin zona aia gasesc un radiator de racire a uleiului de oltcit! mi-a spus unu' ca se dezmembreaza masini pe acolo si ca s-ar putea gasi si un radiator de oltcit sau altceva ...unu nou e vreo 800mii , am gasit chiar la mine in rm sarat , da' momentan trebuie sa iau "ceva" de la Kerosen si nu prea mai am $ si pt radiator! daca poti sa ma ajuti cu informatia asta ti-as fi recunoscator! daca mai vii pe la arc miercurea , ne putem intalni acolo! eu sigur nu lipsesc! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 16, 2005 Autor Share Postat Aprilie 16, 2005 Nu sunt din Comuna Chitila!! Acolo e un de-asta de dezmembrari... Eu locuiesc in zona soselei ce duce spre Chitila. Cat despre radiator.... o sa vad ce gasesc pe-aici si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 okay lupule: uite nr meu de tel. :0724249674, si mai vb , imi dai un byp sau mesaj ca sa stiu ce nr de tel ai , nu de alta dar vreau sa stiu cand te gasesc prin "zona" soseaua chitilei... BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 17, 2005 Autor Share Postat Aprilie 17, 2005 Ti-am dat deja nr. meu de telefon! Intr-o seara la Arc... eu sunt Bogdan, remember? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 mai bogdan , cred ca am luat-o razna.............. deci tu chiar mi-ai spus nick-ul tau nu? la dreaqu inseamna ca m-am tacanit eu....... bine mai bogdan , hai ca mai vb noi , sper CA PE VIITOR sa nu mai am surprize de-astea .... chiar nu imi amintesc........ BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Ha ha ha ha, n-are nimik, se intampla tuturor... mie de ex. de la bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Era sa uit... am gasit ROLEEEEE !!!! Daca gasesc si suruburi (sper la Aro cum au zis baetzii mai devreme) e treaba buuunaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate