mihaiachi Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 http://home.mobile.de/home/showDetails.htm...hicleType=false Sa iau jucarica asta? Mi-ash putea face drum prin zona aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 de ce ai lua-o pe aia? iti place asa mult modelul ala? cam atat costa. de ce ar fi mai mult? merita sa o iei doar daca esti fan modelul respectiv. e cam vechiuta, si nu stii cum merge. si piese din buci...cu 1000 iti iei TDM 850 din italia. cum am facut si io... lasa-i dreacu pe nemti, ca astia practica preturi de germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 3-400 imi permit, 1000-nu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Depinde in ce stare e...eu am luat-o pe a mea cu 500 acum un an si...am mai bagat 100 in ulei...filtre,baterie...si inca 200 in "tuning" (ghidon ...oglinzi,far& suporti)...Am mai tras putin pana s-au desfundat un pic carburatoarele...dar cu benzina super+(aral) si cu grija a revenit rpd la normal...am facut 3000 cu ea fara nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 de ce ai lua-o pe aia? cam atat costa. de ce ar fi mai mult? Cum naiba, mobile.de itzi da doar 23 rezultate daca dai cautare 250-500 cm3 sub 500 E.... Vad ca mai toti negustorii aia zic ca au zeci/sute de motoare in parc. O sa ma duc la cativa cat mai aproape de traseul meu (Buc- Budapesta- Viena- Munchen- Stuttgart- Strasbourg (Frantza) )sa studiez piatza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Eu am un prieten care are Suzuki GSX 400 F Katana luat din germania cu 500 si sincer... e superb... merge f bine.. si cu piesele.. e un pic mai dificil dar nu e imposibil..in mare gasesti .. se potrivesc de la mai multe modele... acum.. tu decizi... oricum parerile sunt impartite.. Bafta multa si orice ai alege.. nu regreta.. daca tie iti place restu nu prea conteaza.. pasiunea sa fie mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Am uitat sa precizez, posibilitatzile mele tehnice sunt practic nelimitate (am o uzina - vorba vine, n-o am cu acte dar.... daca facem tramvaie de la 0, cred ca gasesc sa repar cam orice ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ia-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate