frankone Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 hai ca se fac 2 ani de cand a murit topicul asta, hai sa il resuscitam. Care se baga la o miscare duminica? 2-300km in orice directie (mai putin alesd-sinteu ca m-am cam plictisit de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HEROUL2k3 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 La 04.07.2020 la 0:56, frankone a spus: hai ca se fac 2 ani de cand a murit topicul asta, hai sa il resuscitam. Care se baga la o miscare duminica? 2-300km in orice directie (mai putin alesd-sinteu ca m-am cam plictisit de aia Inca putin sa imi iau permisul si ma bag eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalexandru Postat Martie 11, 2021 Share Postat Martie 11, 2021 On 7/4/2020 at 12:56 AM, frankone said: hai ca se fac 2 ani de cand a murit topicul asta, hai sa il resuscitam. Care se baga la o miscare duminica? 2-300km in orice directie (mai putin alesd-sinteu ca m-am cam plictisit de aia abia mi-am luat permisul, merg 1 luna in padure / munti si pe urma ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate