macicasan Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Recunoaste ca ai fost la biserica nu tocmai, da' m-am facut util ajutand un prieten cu un pegaso 125 in reconstructie completa... pe marti revin pe 2 roti cica, deci iesiri multe, cat tine vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 sal la toti.As dori ca cineva sa imi recomande un traseu frumos(ma refer sa aiba frumuseste montana si undeva unde as mutea ajunge sa mananca o ciorba calda ) pe asfalt si numai asfalt caci nu am motor de offroad si sa aiba o distanta de aproximativ 300km(mai mult sau mai putin) caci as dori sa fac o plimbarica in ziua de sambata.va multumesc asfalt uscat cat mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) te poti duce pana in sighetul marmatiei drumu nu e stralucit dar daca meri sub 100 poti ocoli denivelarile... dupa baia mare, baia sprie urci pe gutin, peisaj superb, drumu in cateva locuri e bun, in cate locuri nu, trafic redus... iar dupa ce cobori de pe gutin este o postrvarie , cu mancare superba Editat Octombrie 20, 2008 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 chiar frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) dupa o convorbire cu domnul autosos, ne-am gandit sa incingem de-un mititel si-un peisaj undeva la izovru crisului duminica... who's in? Editat Octombrie 22, 2008 de macicasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 domnii mei, daca mai aveti in plan vreo iesire ma ofer sa va port bagajele ~ nu ma intrebati de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) imi pun guma pe spate, si as vrea s-o incerc Ce zici,o incercam pana la Lesu Ursului,la lac? Sun cca 140 km pe sens.Putem urca pana sus la Izvorul Minunilor,si apoi cobori inspre Beius.Sau daca e prea departe,pan' la Negreni la un ciolan.Cert e ca azi nu am chef sa stau in casa Ce zici,o incercam pana la Lesu Ursului,la lac? Sun cca 140 km pe sens.Putem urca pana sus la Izvorul Minunilor,si apoi cobori inspre Beius.Sau daca e prea departe,pan' la Negreni la un ciolan.Cert e ca azi nu am chef sa stau in casa Nimeni,nimic?Hai bai fratilor ca iese soarele!!! Oricum,daca e cineva interesat ,0744.423.343,in jurul orei 11 am sa ies din Cluj,directia jud.Bihor.Cele bune! Editat Octombrie 26, 2008 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 o plimbarica mica pana in cheile turzii, daca se baga cineva....la ora 14 ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 o plimbarica mica pana in cheile turzii, daca se baga cineva....la ora 14 ne intalnim. vin si eu...in OMV pe calea floresti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 da da, ora 14 la omv calea floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LVP Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 da da, ora 14 la omv calea floresti si care ii traseul ..?? pana unde vrei sa mergi ...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 nu ti-am mai raspuns pt ca plecasem de acasa. Am fost 5 motoare pana la urma si o masina. am mers in Cheile Turzii prin Ciurila si ne-am intors prin Turda. A fost foarte frumos, relaxant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 maine nimeni nimic? dati pls un call la 0746.701.928 ca nu mai am net... cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Cine are chef de oplimbare tarnita,marisel,belis maine la 10 OMV manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Cine are chef de oplimbare tarnita,marisel,belis maine la 10 OMV manastur. Sincer,as avea chef,dar traseul asta cred ca l-am facut de vreo 5 ori in ultimele 3 luni Alte variante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 cluj - zalau - carei & back ? se spune ca e superb drumul dupa zalau (curbe & asfalt de vis) ... si pana in zalau nu e rau nici el doar vremea sa nu steie departe de noi www.inmh.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Cine are chef de oplimbare tarnita,marisel,belis maine la 10 OMV manastur. Eu ma bag, dar hai sa facem alt traseu... Daca mai fac mult traseu` asta o sa-i stiu toate curbele ca la circuit ) Editat Noiembrie 1, 2008 de ade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Hai Jakalule cu un traseu,ca tot zabovesti online! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 hai maine la o endureala..ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 hai maine la o endureala..ce zici? Nu pot din doua mari motive: 1.nu mere drujba de endurit,doar asta de asfalt 2.trebuie,obligat-fortat,sa-mi scot prietena la plimbare(asa suna de parca mi-as scoate cainele ) pt ca am neglijat-o in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 bah yzulika , nu te mai trage pa poponeata ... nu de alta ,ca te doare ... bah yzulika , nu te mai trage pe poponeatza , nu de alta , ca te doare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 jackie ai reusit? ce facem? mergem astazi pana in chei, da' mai pe la pranz asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 bah yzulika , nu te mai trage pe poponeatza .... nu de alta , ca te doare ... merem , ca noi sintem oameni de comitet ... cind zicem una , pai asha ramine . no matter what . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 bah yzulika , nu te mai trage pe poponeatza .... nu de alta , ca te doare ... merem , ca noi sintem oameni de comitet ... cind zicem una , pai asha ramine . no matter what . Miras-ar draq de istoria chinejilor,ai reusit sa-ti faci cont,dupa lupte seculare,si acum numa' tampenii vei debita La 10:30 suntem sub podul de pe Calea Floresti pt o prajala la Valea Draganului.Sfertul academic stands up! Lakopeter e deja sub pod,acum l-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 ok! suntem deja 3 care mergem la tarnita la o plimbarica! cine mai doreste, cine mai pofteste...... ora 14.15 la omv calea floresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate