iboboc Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Pentru ca nu exista un subtopic regional pentru Tulcea mi-am permis sa postez aici. Sunt convins ca exista motociclisti in zona Tulcea, as vrea sa stiu care sunt si unde sunt. Eu sunt din galati, si facem destul de des plimbari in aceasta zona. Mi-ar place sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne plimbam impreuna. So? Who are you and Where are you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Salutare, Silviu ma numesc ,sunt din Tulcea si pot sa-ti spun ca si la noi a luat amploare fenomenul moto deci in consecinta suntem multi motociclisti, atat de multi incat am inceput sa ne separam pe gasti de varsta ,tipul motoarelor,comportament in trafic si interes.Eu detin 2 motoare: YAMAHA BT 1100-BULDOG (pe care-l vand) din 2002 si YAMAHA FZ1S FAZER din 2006, si de cand a inceput asfaltarea prin judet avem si noi intradevar cateva trasee frumoase de parcurs pe care va astept sa le parcurgem inpreuna. ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Si aici unul,dar am dezertat la constanteni(facultatea) cat de curand imi schimb si eu droaga,acuma mai rar prin tulcea dar la vara o sa fiu mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Si aici unul,dar am dezertat la constanteni(facultatea) cat de curand imi schimb si eu droaga,acuma mai rar prin tulcea dar la vara o sa fiu mai des. Aceeasi situatie si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Sincer, nu cred ca vrei sa-i cunosti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Sincer, nu cred ca vrei sa-i cunosti.... Da ce ma nu suntem vaccinati sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Mda..subscriu la ce a zis cristii ... valabil si pt mine si pt el : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RADAR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Inca unul. Incepator e adevarat, dar cu mari aspiratii. HE HE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Inca unul. Incepator e adevarat, dar cu mari aspiratii. HE HE ! bine ai venit. oricum in tulcea suntem o gramada, si cam cu toate tipurile de motoare, in mod sigur ai cu cine sa te plimbi daca doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Pentru ca nu exista un subtopic regional pentru Tulcea mi-am permis sa postez aici. Sunt convins ca exista motociclisti in zona Tulcea, as vrea sa stiu care sunt si unde sunt. Eu sunt din galati, si facem destul de des plimbari in aceasta zona. Mi-ar place sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne plimbam impreuna. So? Who are you and Where are you? Salut!Si eu sint din Tulcea si am vazut ca ati trecut destul de des pe la noi.Eu locuiesc cu 5 km inainte de Tulcea in satul Mineri si cred ca ati remarcat locul dar nu va-ti oprit niciodata la mine!Casa este pe partea dreapta cind vii dinspre Galati,acolo unde erau multe motociclete parcate!Pe tine nu te cunosc personal dar cunosc cativa motociclisti galateni cu care am mers la intruniri sau am facut alte drumetii,Gabi Mihailopol,Gabi Maimuta,Cornel Teaca,Jean,Man,Gigi Ditcov si altii la care nu le mai retin numele dar ne cunoastem.Asa ca daca mai ai drum pe la noi te invit la o cafea si sint convins ca o sa avem ce discuta!Vei afla cite ceva despre mine pe forumul Tulcean.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate