Sari la conținut

RADAR

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    weber53ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tulcea
  • Carnet moto din
    martie 2008
  • Numar Moto
    TL-99-SCP

RADAR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, se vinde GPZ500S din 1994, culoare visinie, 32000 km, itp si asigurare valabile, consumabile schimbate recent, pret 1300euro negociabil. Cei interesati sunt rugati sa sune la 0761146782 Marius sau PM. Motorul este al unui prieten de-al meu din Galati. L-am vazut am mers pe el si va spun ca merita.
  2. Salut. Am si eu o intrebare . Are cineva de vanzare un motor de gpz500s fabricatie 2002 sau 2003? Sau poate stiti pe cineva care aduce . Ofer maxim 1200 ron. Raspuns pe forum sau PM. Multumesc. Mesaj completat Salut. Am si eu o intrebare . Are cineva de vanzare un motor de gpz500s fabricatie 2002 sau 2003? Sau poate stiti pe cineva care aduce . Ofer maxim 1200 ron. Raspuns pe forum sau PM. Multumesc.
  3. Verifica compresia. Am patit si eu asa ceva anul trecut. Mai aveam putin si o desfaceam de tot. si verifica si la magnetou sa nu fi sarit de la punct. De adus la punct o aduci cu pistonul din dreapta sus ( altfel nu merge).
  4. Marius, da-mi voie sa te contrazic. Pentru a schimba becurile de la bord nu e nevoie sa dai carena jos. Dai jos doar aparartoarea de pe bord, are 3 suruburi, apoi desfaci bordul de pe cadru, 2 suruburi pentru cheie de 10, scoti mufele, sunt2, schimbi becurile si apoi pui toate la loc. Pentru becurile de la far dai jos carena. Becurile de la bord, eu am de 5W si m-a costat 1Ron bucata. Nmai bine si ASFALT USCAT. P.S. Am rezolvat-o cu problema, nu montasem ca lumea prinderea la cutie.
  5. Nu imi intra in viteza, nici cu motorul pornit, nici cu el oprit. Motocicleta de la care a provenit motorul nu a circulat in Romania. A stat mai mult pe dreapta fiind adusa doar pentru piese de schimb. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie discurile uscate si de asta sa nu cupleze, sau sa fi montat eu aiurea parghia de la schimbator.
  6. Salut, am o problema la gpz-ul meu. I-am schimbat motorul, l-am pornit, dar nu vrea sa intre in viteza. M-ati putea ajuta cu o idee, doua ce as putea sa fac sa intre in viteza si sa continue. Multumesc.
  7. Sticker-ul de care vorbesti nu l-am gasit. Am sa caut dupa model. Multam fain.
  8. Salut, ma poti ajuta sa gasesc codul de culoare sau macar codul de la GPZ500S din 1994 ? Motocicleta e verde iar cand bate soarele pe ea sclipesc bucatele de ceva. Mi-a fost spus ca vopseaua originala ar contine perle. Nu prea ma pricep la asa ceva. Multumesc.
  9. Traducerea exacta, dupa urechea muzicala a fiecaruia e: ASA TRECU GRIGORE MUNTII.
  10. Vreau sa fac o precizare. Cele scrise mai sus reprezinta opinia mea personala. Imi cer scuze daca prin cele exprimate am ofensat pe cineva.
  11. Te inteleg foarte bine. Eu unul nu am nici o problema, doar ca este un pic ciudat. La ceea ce ai zis tu prefer sa raman la opinia mea ca acel prieten pentru mine este o pierdere mare, si nu nu cred ca am castigat nimic. Ma gandesc oricum foarte serios la ceva. Va afla toata lumea la momentl oportun. Pana atunci ... ASFALT USCAT fratilor.
  12. Domnilor, am si eu o mica rugaminte. Va rog, sa inceteze toata discutia asta in contradictoriu ca ala-i sus si ala-i jos. E loc pentru toata lumea. Ne facem de ras domnilor. Eu unul m-am saturat de toata chestia asta am pierdut chiar un prieten, pe cineva de la care as fi avut ce invata, asa ca va rog, inca o data, incercati sa va rezolvati neintelegerile in particular. Multumesc frumos.
  13. Cred ca cel mai bine este sa intri sa-ti faci cont de user pe :http://danube-rebels.myforum.ro , si dupa aia va fi mai usor sa urmaresti unde se va tine urmatoarea intalnire. Nu de alta dar s-ar putea sa nu stiu nici eu, sau sa nu pot sa ajung si atunci ...
  14. Da, haideti a facem ceva sau preferam sa stam degeaba. Veniti cu ceva propuneri, subiecte de discutat pe forum sau la un suc, sau e mai bine unul sa alerge si altii sa astepte?
  15. Inca unul. Incepator e adevarat, dar cu mari aspiratii. HE HE !
×
×
  • Creează nouă...