SAX Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 desii a fost prima experientza d genu asta. . . a fost foooarte grav motociclisti,motociclete,atitudini diferite cu aceeasi pasiune sper sa ne revedem curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Jhon, dovada!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Jhon, dovada!!! Bueeeei..mi-era rau de la ovare...ca m-a tras curentu' ...nu de la mici..oricum 3 jumate i-a mancat Noro, deci de la el tre sa astepti feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Noro e calit in focurile mancarurilor dubioase, lasand deoparte ca-i mai gatesc eu, poate confirma si Neby treaba cu micii aia de-a dreptul dubiosi Deci de la Noro nu am feedback, caci are stomacul de fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 ok, eu si jhon le-am pus...Zanu ce face? doarme? vreau sa vad filmuletul si pozele!!! B-28-ZNU te saluta B-33-RVN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 aici Pamantul,zanu ne auzi cshhh cshhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 in weekend ne bagam pana la giurgiu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Se anunta destul de frig in we http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Adica nici week-end-ul asta nu pot sa ma altur voua? .........sunteti o gasca belea........chiar mi-as dori sa va cunosc pe toti .........daca iesiti undeva .....sa ma anuntati si pe mine va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 aha deci care va sa zica va fac pe voi acolo - 10 grade sa fim seriosi care vrea sa vada marea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 aha deci care va sa zica va fac pe voi acolo - 10 grade sa fim seriosi care vrea sa vada marea? Eu as vrea sa vad si Pustnicu...........................numai sa ies cu motorul in gaska Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ianachim daca mergi duminica la mare te insotesc eu 100%,ca imi place sa merg cu tine la drum . anunta-ma si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 a zis cineva duminica .. plimbare.. vedem marea????? ma bag si eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 dc nu faceti un topic separat?! poate se mai aduna lume... aici e topicul despre altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 B - 33 - RVN vii si u???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 fa alt topic! nu cred, vineri imi ridic actele si in weekend merg sa ii fac schimbu de ulei si sa umble la carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Mareaaaaaaa?????? ...........pe autostrada o sa facem tzurtzuri........nu cred ca ma bag..........hai cu propunerile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am mai fost cu Kidrock si Ianachim la Vama Veche, a fost super. Hai sa facem un sequel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Am mai fost cu Kidrock si Ianachim la Vama Veche, a fost super. Hai sa facem un sequel. Cand ati fost?.....anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 27.10.2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 27.10.2007 trebuia sa merg si eu cu voi dar... a intervenit ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 si AZI am fost la mare dar datorita orei 5.30 de plecare nu am luat motorul la fetesti ningea pe la 7.30 iar in constanta pe la 13.00 ningea insa autostrada era ok comp de bord plangea dimineata ceva de - 5 grade inca nu e de mare trebuie plecat undeva la 8.30 - 9 si intors pe la 16.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 27.10.2007 da da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate