betzigash Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Omule Chel si Urat, pe mine ma cheama Costantin. Costi. Nu ma cheama mirel, mirel e nume de fata. Cred ca te-ai vorbit pe pm cu ala care imperecheza caini si le vinde puii, betigas il cheama. Si ala tot mirel ma numea. Dar ala cauta lipeala, e homalau, are 28 de ani si sta cu mami lui. In alta ordine de idei, aduna-te, fa o diferenta intre PM si TOPIC. Eu am scris pe topic, uratanie agresiva si analfabeta. Noroc cu mine, ca asa mai inveti si tu romaneste. Vii in CT si ceri o paine in ungureste si te impusca baietii direct in cap. Tarane, in Cheia ti-am vazut consatenii uitandu-se la tv cu vaca-n casa. Cica "statiunea Cheia"...asa arata Sulina in 1700,cum arata Cheia acum. Iti place sugiucu unguresc? daca meri in constanta (in oras) si ceri o paine in ungureste, majoritatea or sa zica ca au venit ungurii pe litoral (nush ce-ar cauta niste unguri din ungaria la noi pe litoral, in jegu nostru) si i-ar trata ca atare, avand in vedere ca ei si altii dezvolta turismul la noi in tara.. doar unu ca tine, care-a stat intr-un satuc de pescari si-a mancat mamaliga cu paine toata viata ar gandi asa...mane iesi in lume, ti-am mai zis, calatoreste un pic prin tara, sa vezi ca lumea e frumoasa, nu doar 3 ulite pline de noroi ca la tine-acasa. oamenii nu doar se halesc intre ei, care pe care sa arda etc... de cautat lipeala nu caut, din contra tu ai avut ceva cereri catre "nevasta-mea"... asta dupa ce-ai vrut sa te bagi in seama cu cateaua mea... si inca-s tulburat, nu m-am prins nici pana acuma, esti zoofil sau nu? sau bi? poa-ti plac si catelele si femeile, dar nu stiu cum se impaca una cu alta... acum mi-a picat fisa, cred ca atractia asta sexuala a ta pt. catele vine de la taticu' sau mamica ta probabil. dar nici prin cap sa-ti treaca ca asa as accepta vre-odata, nu mi-as imperechea cateaua nici macar cu alta rasa inafara de bullterrier, mai ales cu un jumate-jumate ca tine... ti-am mai zis, am cativa pui dati prin constanta. inca sunt mititei, dar cand va veni vremea o sa le zic stapanilor sa-i plimbe pe bl. tomis, poate-or vedea p'acolo un suz. 750f cu propietar cu tot, sa-i puna sa se "joace" un pic cu tine.... pana una alta vezi-ti de halele si constructiile industriale....de fapt nu, continua, amuza-ne in continuare, te rugam. Editat Septembrie 24, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Clanta are aia careia-i duci tu flori de 8 martie. Tot ei sa-i faci si clisma aia cu care te laudai mai sus. Din pacate n-am asa ceva, sunt al nimanui, eventual ar mai trebui sa-ti schimbi chilotii de luni ca azi e miercuri si cam mirosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Regret cuvintele mele reprobabile. Compatimiti-ma va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Regret cuvintele mele reprobabile. Compatimiti-ma va rog. Nu, inca nu regreti, dar o sa vina cat se poate de repede si clipa respectiva !!! Pana atunci asteptam dovezile pe care l-ai promis !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Nu, inca nu regreti, dar o sa vina cat se poate de repede si clipa respectiva !!! Pana atunci asteptam dovezile pe care l-ai promis !!! Ce dovezi am promis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Ce dovezi am promis ? StanCIOC....DIE!!!!!!!! si sapa-te adanc......foarte adanc...... upx... N-am mai trecut de mult pe-aici.... dar vad ca derbedei se gasesc mereu.... Stanciuc,ce sa-ti mai zic,fatalaule?????? duten-mta...... AM SCRIS CORECT???:D Editat Septembrie 24, 2008 de kopacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ce dovezi am promis ? Acuma te dai tu pe curcubeu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Sa va fie rusine,ca va dati mai civilizati decat altii,dar vad ca nu va e greu sa va sloboziti la gura, si sa adresati injuri. Cititi regulamentul forumului. Daca puteti sa faceti un om din vorbe,...faceti-l ,dar sa fie cu argumente si in limita bunului simt si al civilizatiei.Daca ramaneti in pana de idei nu injurati, ca nu veti face decat sa va coborati sub nivelul de inteligenta al celui cu care va contraziceti. Ex: CT:- ESTE ORA 23:30, SI AFARA E UN SOARE INSUPORTABIL. CV:- DU-TE-N MATA DE MACHEDON Dar,... macar e bine ca mai activeaza si harcov-ul. Editat Septembrie 24, 2008 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Welcome to your messenger cocalareeee Personal Message StanciuC View Member Profile Add as Friend Send Message Add to PM block list Forward PM Find Member's Topics Find Member's Posts cocalareeee, Yesterday, 10:37 AM membru Group: Membru Posts: 65 Member No.: 40.586 Joined: 23-July 08 ia o mu-ie fraiere. cat despre ingropat, ingroap-o pe ma-ta pe tac-tu,, pe sor-ta si ce mai ai tu prin casa. adanc de tot nici viermii sa nu ajunga la ei. ghertoiule. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Acest mesaj mi-a trimis Viermele asta,Stancic... Nu stiu de ce nu scrie aici??hahahahaha Editat Septembrie 26, 2008 de kopacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Astfel de mesaje se trimit tot timpul intre useri ,dar pe PM. Trebuie sa raspundeti cu aceasi moneda dar pe PM. Daca idiotu' sau idiotii persista in prostie sau ofense,aveti dreptul sa anuntati moderatorii sau adminul de abuzul la care sunteti supusi.Aceasta posibilitate se poate exprima printr-un PM la moderator-admin sau prin optiuneaa nou introdusa in dreptul fiecarui post stanga jos, langa [TOP] este un buton pe care scrie [ ! REPORT ], folositi-l cu incredere. Va multumesc de intelegere. N-am nimic impotriva ca ne(va) aprati comunitatea, dar nu cadeti in capcana asa usor. "Fiecare pasare pe limba ei piere", zicea o vorba din batrani.Asa si el(ei) se vor potoli la un moment dat daca nu mai sunt bagati in seama. Editat Septembrie 26, 2008 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) Ce bine ca exista topicul asta, ca ar fii pline restul de pe Harghita si Covasna de "mizerii"!!! Felicitari DLI ca l-ai creat! Editat Septembrie 27, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 cine dracu e Stanciu asta? lamuriti-ma si pe mine, n-am avut rabdare sa citesc de la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 cine dracu e Stanciu asta? lamuriti-ma si pe mine, n-am avut rabdare sa citesc de la inceput. Un (cuvant urat). Nici nu merita sa citesti. Am scapat de el; s-a impuscat ieri. Scrie pe hotnews. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Un (cuvant urat). Nici nu merita sa citesti. Am scapat de el; s-a impuscat ieri. Scrie pe hotnews. NO SHIT!O fi ajuns si la rubrica NO COMMENT pe Euronews! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Love you all! Inca traiesc. hehhehhehehehe. Zolly, I love U. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Bai futu-va-n aripa, dar voi nu mai ziceti nimic pe sectiune HARCOV?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 DLI nu tre sa ne suparam!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 BUM BUM BANG BANG!Uite ca am zis ceva! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 asa baieti, vedeti ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 cesamaizic si io...este noapte,si nu mai vad,fara sa aprind lumina..pffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 UHA........no comentati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 ce d3 pixde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 ce d3 pixde Mai tare motorul ca MUFELE )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 dupa o varsta realizezi ca ti-e mai usor sa obti motorul decat pixdele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate