oana.sepe Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 stiti ceva despre carburatoarele mikuni sint bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) stiti ceva despre carburatoarele mikuni sint bune? Pe motocicleta japoneza nu prea sunt altele, asa ca probabil sunt la fel de bune ca farurile si becurile Stanley Japan... Scuze, din viteza am confundat marcile (ma mai incurc in cuvintele astea japoneze), Keihin sunt carburatoarele obisnuite de pe motocicletele japoneze de serie. De fapt am auzit de Mikuni si din cate stiu eu asta e o firma de genul Polini sau Malossi la italieni, adica face carburatoare mai degraba pentru tunning si modele de curse. Editat Februarie 17, 2008 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Pe japoneze mai sunt si keihin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 stiti ceva despre carburatoarele mikuni sint bune? Depinde la ce! Sunt foarte bune! Depinde de motor, tipul carburatorului Mikuni (dimensiune difuzor, marime jigloare). Da si tu detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate