ionutvifo Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salutare baieti.As vrea sa stiu si eu cum fac sa-mi reconditionez un ambielaj de scooter Standard Motor[KL 50B]de 50cc.Mai bine zis unde as putea sa-l fac?Un service serios as vrea ca meseriasi sunt foarte multi dar unii dintre ei sunt chiar paraleli cu meseria asta. Va multumesc tare mult.ID-ul meu ionut_bab2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salutare baieti.As vrea sa stiu si eu cum fac sa-mi reconditionez un ambielaj de scooter Standard Motor[KL 50B]de 50cc.Mai bine zis unde as putea sa-l fac?Un service serios as vrea ca meseriasi sunt foarte multi dar unii dintre ei sunt chiar paraleli cu meseria asta. Va multumesc tare mult.ID-ul meu ionut_bab2007. Parerea mea e ca nu se merita sa-l reconditionezi. O sa coste mult si nu stiu cat o sa te duca. Cel mai bine cumperi unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate