lucian.n Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 am ajuns si eu... nu prea mai am de adaugat, stef a facut un mic rezumat. traseul de profi... a aratat ca un traseu de profi facut de profi si pt profi... no comment. mai mult, am apucat sa fac si traseul de hobby, superb!!! NOTA 10++ pt EMA, FELICITARI!!! SUPER ATMOSFERA!!! SUPER TRASeu, Speciala, totul a fost superb! ceva poze de la mine: http://picasaweb.google.com/lucian.n/EMASibiu asteptam si de la restul!!! da.... au fost si probleme de organizare. chiar mari probleme, timp de 2 zile nu am avut telefon, groaznic, nu am avut semnal!!! cum de nu au rezolbat problema asta! INGROZITOR! Dar... au promis ca la anul o sa avem... ***SUPERB!*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 desi participarea relativ redusa nu este tocmai pe placul organizatorilor de evenimente, pentru noi a fost extraordinar! BRAVO EMA! keep rockin' ! SI VA MULTUMIM! Pe scurt a fost ca o excursie la vama veche ( cea de pe vremuri nu de-acuma): oameni putini , dar DE CALITATE, TRASEE GROZAVE...., totul GROZAV. Si cu semnalul la telefon, da-l in plua ca e mai fain asa! Felix aka motanu, prieten cu ursul grizli si marmota ucigasa - DEVA poze maine ca trebe sa le micsorez good fight, good night Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 mda, faza cu semnalul la telefon a fost chiar naspa.... mai ales de sub apa. am avut o mare problema de comunicare cu pastravii. un eveniment excelent, o organizare demna de cursa de campionat national si trasee pe masura. uitasem cum e la Sibiu da acum ca mi-ati deschis apetitul tre sa mai vin p-acolo. FELICITARI EMA & FRIENDS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 sa nu uitam evolutiile excelente de sambata seara:sibiuvision:marmota ucigasa/ursul grizlly versus stef/claudiu...noi am fost mai buni ca am avut coregrafie si dansatori..juriul a fost cel care ne-a descalificat ca nu aveam voce...treaba lor,noi continuam cu lectii de canto si pian...asa ca mare grija la anul,organizatorilor ca venim cel putin vocal pregatiti ptr un lant si un piston de aur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 sa nu uitam evolutiile excelente de sambata seara:sibiuvision:marmota ucigasa/ursul grizlly versus stef/claudiu...noi am fost mai buni ca am avut coregrafie si dansatori..juriul a fost cel care ne-a descalificat ca nu aveam voce...treaba lor,noi continuam cu lectii de canto si pian...asa ca mare grija la anul,organizatorilor ca venim cel putin vocal pregatiti ptr un lant si un piston de aur.... Nota 12 pt. organizatori....NIMIK DE REPROSAT !!! Tineti-o tot asa !!! Sambata seara, MARMOTA UCIGASA si GRIZZLY in actiune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase care ni le adresati. Vreau sa multumesc tututror celor care au fost prezenti, celor care ne-au ajutat la marcat traseele, la CP-uri, echipei Salvamont care chiar daca nu s-a facut prea vizibila, a fost prezenta si gata sa intervina in orice moment, multumim lui Vali si Lia pentru efortul depus, pentru mancarea excelenta care ne-au facut-o, multumim sponsorilor, si tuturor celor care au contribuit la reusita evenimentului. Participarea nu a fost prea numeroasa, (in prima noapte am fost mai multi organizatori decat concurenti), lucru care pe mine personal m-a indispus in prima faza. Dar cand am vazut ca lumea a inceput sa se distreze si sa fie multumita, am zis ca indiferent de "gaura" financiara care va fi, nu-mi va parea rau ca am organizat intrunirea. Pentru cei care nu au venit, il citez pe Stef: "CINE NU A AVUT PLACEREA SA VINA SA STIE DE LA MINE CA A PIERDUT ENORM". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) A fost super! traseu foarte tehnic. 35 km, da' buni si speciala de a doua zi a fost foarte bine aleasa. felicitari organizatorilor! lista cu clasamentul final? P.S. am si ceva filmulete. o sa le montez si o sa pun link cat de curand Editat Iunie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 lista cu clasamentul final?P.S. am si ceva filmulete. o sa le montez si o sa pun link cat de curand Lista cu clasamentul final o veti gasi peste cateva ore pe site-ul www.enduro-sibiu.ro Va rog care mai aveti filmari, faceti un pustiu de bine si puneti-le pe cd-uri sau dvd-uri si dati-le un "send" spre Sibiu. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Participarea nu a fost prea numeroasa, (in prima noapte am fost mai multi organizatori decat concurenti), lucru care pe mine personal m-a indispus in prima faza. pentru o mai mare participare ar fi bine sa nu se suprapuna cu alte concursuri. de ex. in we-ul acesta a fost concurs si la Gheorghieni...stiu ca e greu de prevazut din timp, dar cred ca asta a fost unul din principalele motive . mie mi-a placut si asa Editat Iunie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) in we-ul acesta a fost concurs si la Gheorghieni...stiu ca e greu de prevazut din timp nu e greu deloc de prevazut din timp. In CN sunt 3 etape de enduro care se stiu de la inceputul anului. Poate la anu le puneti separat. @CataM - de cand ti-ai luat KTM au inceput sa te preocupe clasamentele ;-) Editat Iunie 9, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) A fost super! traseu foarte tehnic. 35 km, da' buni si speciala de a doua zi a fost foarte bine aleasa. felicitari organizatorilor! lista cu clasamentul final? P.S. am si ceva filmulete. o sa le montez si o sa pun link cat de curand locul 4 --amidon locul 3 --stef.. (singurul clasament care conteaza ptr mine) ptr cine nu stie despre ce este vorba:am aranjat cu organizatorii sa i-o coacem:sa il trecem pe amidon pe locul 4 chiar daca in partiale si pe speciala a iesit locul 1,el stiind precis ca iese 1 la hobby..cand a anuntat clau ca sunt pe 3 inaintea lui..cuvintele lui "bah cand te-am vazut pe podium mi s-a blocat creierul).. locul 4 --amidon locul 3 --stef.. (singurul clasament care conteaza ptr mine) ptr cine nu stie despre ce este vorba:am aranjat cu organizatorii sa i-o coacem:sa il trecem pe amidon pe locul 4 chiar daca in partiale si pe speciala a iesit locul 1,el stiind precis ca iese 1 la hobby..cand a anuntat clau ca sunt pe 3 inaintea lui..cuvintele lui "bah cand te-am vazut pe podium mi s-a blocat creierul).. asta e faza cand afla ca l-am facut,ala din mana era premiul.. Editat Iunie 9, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nu e greu deloc de prevazut din timp. In CN sunt 3 etape de enduro care se stiu de la inceputul anului. Poate la anu le puneti separat. @CataM - de cand ti-ai luat KTM au inceput sa te preocupe clasamentele ;-) Nu prea cred ca la fel ca pe altii, l-am sustinut la fata locului si nu era chiar atat de incrancenat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Pentru cei interesati, am afisat clasamentul final: http://www.enduro-sibiu.ro/Clasament.php Asta ca sa i se "deblocheze" creierul lui Amidon Editat Iunie 9, 2008 de kleiny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Pentru cei interesati, am afisat clasamentul final: http://www.enduro-sibiu.ro/Clasament.phpAsta ca sa i se "deblocheze" creierul lui Amidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Editat Iunie 10, 2008 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 doamne ce frumos a fost,hai bah ema--mai tragem una??ca m-am invatat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Nota 12 pt. organizatori....NIMIK DE REPROSAT !!! Tineti-o tot asa !!! MARMOTA UCIGASA si GRIZZLY in actiune: De ce n-ai ramas la speciala domnu' Mircea? Erai pe primul loc dupa prima zi, avea-i sanse mari pentru locul I la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 doamne ce frumos a fost,hai bah ema--mai tragem una??ca m-am invatat... Ce fata are badea Bobonius prin noroi speriat sa nu-l stropeasca GG mai tare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 "fu tare rau bai, mai vreau!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 "fu tare rau bai, mai vreau!" Haide bai Claudiule...dupa ce scapati de EnduroCross mai puneti-o de-o intrunire...in toamna...sa va antrenati pt. etapa de ENDURO-CN din 2008 !!! Haide bai Claudiule...dupa ce scapati de EnduroCross mai puneti-o de-o intrunire...in toamna...sa va antrenati pt. etapa de ENDURO-CN din 2009 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Haide bai Claudiule...dupa ce scapati de EnduroCross mai puneti-o de-o intrunire...in toamna...sa va antrenati pt. etapa de ENDURO-CN din 2008 !!! Nu cred ca mai punem de-o intrunire in toamna. Poate la anul..... depinde. Trebuie sa ne gandim bine cum sa facem, sa vina lume. Vom face inscrierile din timp si daca nu se strang suficienti oameni, probabil nu se va mai tine... Vom vedea. Pana atunci insa, vom organiza "Cupa E.M.A." la EnduroCross, pe 12 iulie, in Sibiu pe dealul Gusteritei. Va asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Nu cred ca mai punem de-o intrunire in toamna. Poate la anul..... depinde.Trebuie sa ne gandim bine cum sa facem, sa vina lume. Vom face inscrierile din timp si daca nu se strang suficienti oameni, probabil nu se va mai tine... Vom vedea. Pana atunci insa, vom organiza "Cupa E.M.A." la EnduroCross, pe 12 iulie, in Sibiu pe dealul Gusteritei. Va asteptam!!! am propus si nu cred ca m-ati luat in seama din cauza de bere.. ,ce ziceti de enduro-maniaco-depresiv 4 & EMA sibiu sub patronajul red bull..ar fi cea mai tare intrunire enduro din romania daca ne unim.. daca luati situatia in calcul vbim pe gusterita...de data asta dau eu berea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ...daca nu se strang suficienti oameni... Ce inseamna "suficienti oameni"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 suna foarte bine....de la arad cu siguranta vom fi cativa....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 clau, io zic ca un motiv pt care am fost destul de putini a fost suprapunerea cu etapa de CN. multi s-au speriat de Codul Portocaliu, ca vin futunile,etc... dupa mine, un numar prea mare de participanti complica lucruile. mult mai greu de organizat, mai greu de controlat, si... mult mai greu de multumit oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate