Tomek Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) sall 22ror!duminica m-a batut gandu sa dau o fuga in targ!si am gst o motocicleta suzuki de 125cc!!!e din 1995!numai k nu stiu ce model este!am cautat si pe net si nu am gst nimic despre acest motor!am sa atasez niste poze poate io stiu stie careva ceva!poate are cineva modelu asta stie cam ce probleme poate avea care sunt atuurile si slabiciunile lui!carenele sunt date jos pt k omu mia sp k a czt cu ea!si trb revopsite!app pretu e de 1000 de euro neg!se merita asa cv?:-?? Editat Februarie 18, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 nu cred ca e suzuki pare o cagiva freccia fara carene nu vreau sa vb prostii,dar dupa revopsire e usor sa scrii si ducati daca vrei verifica actele si stabilitatea la drum,daca e busita s ar putea sa fie compromis cadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 nu cred ca e suzuki pare o cagiva freccia fara carene nu vreau sa vb prostii,dar dupa revopsire e usor sa scrii si ducati daca vrei verifica actele si stabilitatea la drum,daca e busita s ar putea sa fie compromis cadrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 hmmm kiar nush ce sa zic!inca nu mam hotarat daca e so iau sau nu!k mie teama de kestia cu cadru de la kazatura!mastile au fost rupte si lea lipit cu un fel de silicon!deocamdata ma documentez si apoi ma hotarasc!sa nu am parte de vreo surpriza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salut! Este Suzuki RG 125 F Gamma. Ceva detalii tehnice si niste poze. Sper sa-ti fie de folos, pentru mai multe detali http://www.rg125.de/ 1992—1996 RG125 Gamma specifications (Japan) Overall length: 2 005 mm (78.9 in.) Overall width: 770 mm (30.3 in) Overall height: 1 090 mm (42.9 in) Wheelbase: 1 355 mm (53.3 in.) Seat height: 760 mm (29.9 in.) Ground clearance: 140 mm (5.5 in) Dry weight: 123 kg (271 lbs) Engine type: Liquid-cooled single cylinder 2-stroke Intake system: Crankcase reed valve Piston displacement: 124 cc Bore x stroke: 56,0 x 50,6 mm (2.205 x 1.992 in.) Compression ratio: 7,4 :1 Maximum power output: 22 hp (16,5 kW)/ 10.000 rpm Maximum torque: 17,4 Nm (1,7 kg-m)/ 9.000 rpm Carburettor: Starter system: Electric starter Ignition type: CDI Lubrication system: Suzuki CCI Clutch: Wet multi-plate type Transmission: 6-speed constant mesh Gearshift pattern: 1-down, 5-up 1st gear ratio: 2.636 2nd gear ratio: 1.857 3rd gear ratio: 1.333 4th gear ratio: 1.095 5th gear ratio: 0.916 6th gear ratio: 0.833 Final drive: Chain, O-ring sealed Caster: 25° 30' Trail: 97 mm Front brake: Single hydraulic disk Rear brake: Single hydraulic disk Front tyre: 110/80-17 52S Rear tyre: 120/80-17 61S Fuel tank Capacity incl. reserve: 14 liter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 rg150 aetc ul de pe coada vine de la Automatic Exhaust Timing Control. a fost adaptat pe VJ21 RGV250, VJ22 RGV250, RG150 acum .. sunt si aici mai multe modele : unu cu bascula dreapta si unu cu ea crubata. cauta si tu pe net mai multe detalii daca nu ma insel, cele carenate au avut bascula arcuita si cele necarenate nu .. cand ai facut poza la motor, trebuia sa te duci mai aproape poate avea o serie ceva.. spor la cautari --- Mesaj completat în 18 Feb 2008 15:43 -------------CoSSmiN am postat in acelasi timp vezi o treaba : diferenta intre bascula motorului postat de tine si bascula din pozele reale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Ciudat, rg125 cat si rg150 au bascula arcuita, tind sa cred ca este un rg50 pentu ca are bascula ca cea de din pozele lui Tomek, dar cadrul nu mai este acelasi...Moto din prima poza are cadrul diferit... Esti sigur ca anul de fabricatie este `95?Dupa cum a zpus si gaxel vad ca cele necarenate au bascula dreapta, eu am gasit un model necarenat dar anul de fabricatie `92, am impresia ca doar atunci s-au facut...RG125U Wolf 1992.Oare motocicleta gasita de tine a fost carenata? Editat Februarie 18, 2008 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Este RG.Dar nu ti-o recomand.Am un prieten care are asa ceva si mai mult a stat cu ea in service.Incearca ceva mai nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 hmmm ok mersi cossmin pt detaliile despre ea!momentan ma las la mana mea si astept sa iasa yzf-r125!:X:X:X!am mai vb cu cineva si mia zis k din cauza vechimiii are multe ,,bube"...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Nu ai pentru ce, dar probabil ca daca o sa ti-o iei sa mai bagi ceva bani in ea... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 ai dreptate!!!si oricum mam interesat si kiar daca as fii luat-o fulll casco din parti k din c mi sa spus ce e mai vechi de 10 ani nu se mai face!in orice caz akum numai conteaza!raman tot gandu la yzf!:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Eu nu iti recomand sa te bagi la un model rar si vechi( nu stiu de ce dar am impresia ca e model facut pentru Asia),piese gasesti foarte greu si la varsta asta are nevoie orice ar fi,daca iti permiti ia-ti mai bine yzf-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 ok!ms de sfat seby_mf!prefer sa dau mai multi bani dar pe cv nou care stiu k nu a fost hait de nimeni!:)ast pana vine YZF la noi:D:D:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ok!ms de sfat seby_mf!prefer sa dau mai multi bani dar pe cv nou care stiu k nu a fost hait de nimeni!:)ast pana vine YZF la noi:D:D:D:D mai exact cand vine yzf la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 din ce am citit pe undeva prin aprilie!nush sigur nici io!mai intrb si u lumea!:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 din ce am citit pe undeva prin aprilie!nush sigur nici io!mai intrb si u lumea!:D Lansare: aprilie 2008 Pret: ~4200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 tnx!citisem undeva k pretu va fi de 4500!dar din ce zici u mai ieftin cu 300 de iepuroi=))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 tnx!citisem undeva k pretu va fi de 4500!dar din ce zici u mai ieftin cu 300 de iepuroi=))=))=)) nu garantez nimic. as am auzit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 tnx!citisem undeva k pretu va fi de 4500!dar din ce zici u mai ieftin cu 300 de iepuroi=))=))=)) In Constanta deja vinde cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 u vb serios?:-?sau bati p**a de noi:-?e postat si pe net anuntu?daca da baga si u linku aici:D desi mi se par cam ireal lucru asta k cnva sa vanda akum un r125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 u vb serios?:-?sau bati p**a de noi:-?e postat si pe net anuntu?daca da baga si u linku aici:D desi mi se par cam ireal lucru asta k cnva sa vanda akum un r125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) scuze pt k am pus acelasi post de mai multe ori!probleme cu netu!ma disperaX(X(X(X!daca poate cineva sa stearga posturile care se repeta e invitat s-o faca!inca odaata scuze pt adaugare de aceleasi posturi! Editat Februarie 23, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 u vb serios?:-?sau bati p**a de noi:-?e postat si pe net anuntu?daca da baga si u linku aici:D desi mi se par cam ireal lucru asta k cnva sa vanda akum un r125! Daca citeai cu atentie sectiunea asta , puteai sa vezi cine vinde deja R125 ...si daca mergeai la scoala , poate scriai si tu ca sa intelegem toti nu doar generatia emo pastilata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate