cyborg Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 s-au adunat cateva probleme mici si ma gandesc cum sa fac sa fie mai bine: 1. Ulei - am facut 6.000 de km cu acest Valvoline 10W-40, cel mai bun semisintetic de la ei. Il schimb sau nu? In manual scrie la 10.000 km, dar vad ca multi schimba la 5.000-6.000. Plus ca s-a marit si consumul de ulei in ultimii 1.000 km, inseamna ca nu mai e bun? Unii baga ulei sintetic in R1 model 2000 (dkz stie ), dar am auzit ca nu face bine la ambreiaj la motoarele fabricate pana in 2002-2003, este adevarat? 2. Bujiile - la cat le schimbati voi? ale mele au 6.000, in manual scrie 10.000. De obicei folosesc bujii NGK, modelul recomandat de producator. 3. Vopsitorie - urmeaza sa vopsesc o carena, am si abtibildurile originale, dar am remarcat ca alea vechi sunt sub un strat f. subtire de lac. Nu sunt la fel cu cele de pe rezervor scufundate total in lac, e un strat foarte subtire, e corect sau gresesc? Nu de alta, dar sa stiu ce sa-i cer vopsitorului. Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 va multumesc inca odata si ma bucur ca exista acest forum unde pot gasi atatea informatii utile, dar care nu prea au legatura cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Ai dreptate in legatura cu lackul peste abtibilde .Daca nu dai lack peste nu tin nici un sezon .Se poate obtine modelul dorit de tine si numai din vopsit dar e mai scump insa ai garantia ca tine atat cat tine orice vopsea pe motor sau masina iar in cazul zgarieturilor se poate retusa lucru pe care la abtibilde nu poti sa il faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2005 Admin Share Postat Aprilie 29, 2005 Uleiul schimba-l pe la 5000 km,sunt motoare turate si cu cit mai devreme cu atit mai bine. Cei de la service-ul Honda din Bucuresti schimba uleiul la 6000 km la motoarele noi,desi cartea le spune 10000 km. Bujiile eu zic sa le schimbi la intervalul dat de producator. Dupa ce iti da vopseaua,aplica abtipildele si pe urma da cu lac.Dar un vopsitor bun stie asta.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 am schimbat bujiile, ceea ce sa resimtit imediat. la viteze/turatii mici (strecurat printre masini la semafor, primii metri de la plecarea de pe loc ...) merge mult mai rotund. acum tre' sa schimb si uleiul, dar nu stiu din care sa-i pun de data asta. unii zic repsol, altii mobil 1, unii zic sintetic, altii semisintetic si in nici un caz full sintetic... nu mai stiu ce sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Cei de la service-ul Honda din Bucuresti schimba uleiul la 6000 km la motoarele noi,desi cartea le spune 10000 km. Salutare... In curand o sa am si eu o motocicleta Honda Transalp... Unde gasesc acest service Honda fiindca nu vreau sa fac prostii si sa-mi bag nasu aiurea in motor... cel putin pana nu invat ce si cum sta treaba cu mecanica... Multumesc mult... Apropo... si pe unde trebuie sa caut si sa intreb despre mentenanta optima pentru tipul asta de motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2005 Admin Share Postat Mai 2, 2005 Service-ul Honda este pe Bdul.Timisoara,vis-a-vis de Vama.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2005 Admin Share Postat Mai 2, 2005 acum tre' sa schimb si uleiul, dar nu stiu din care sa-i pun de data asta. unii zic repsol, altii mobil 1, unii zic sintetic, altii semisintetic si in nici un caz full sintetic... nu mai stiu ce sa cred Cauta si pune doar ce-ti spune cartea.. Parerea mea este ca nu conteaza atit de mult numele producatorului de ulei,cam toti is un drac la nivelul la care mergem noi cu motoarele,schimba si tu pe la 5000 si nu o sa ai probleme.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 despre vopsit: la motoarele de viteza doar pe rezervor se aplica lac peste autocolante, in rest pe carenaje autocolantele sunt aplicate peste vopsea in cazul unei revopsiri se poate da cu lac peste autocolante, dar nu e necesar decat pe rezervor. cauta un vopsitor care a mai lucrat/vopsit la motociclete, ca mashinishtii ishi cam bat joc de lucru cand tre sa vopseasca o motocicleta daca mai ai nevoie de sfaturi , te ajut cu placere numa bine cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 daca mai ai nevoie de sfaturi , te ajut cu placerenuma bine cosmin aka kerosen spune-mi plz unde gasesc codul de culoare la r1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate