zael26 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Caut urgent camera de jawra pe spate,18 cu 350,va rog daca sunteti din bucuresti ajutati-ma !!! Am cautat ieri si azi de mi-au venit dracii prin oras,nici macar Tunaru nu are ! Pe langa faptu k mi-am facut draci o mie nici nu am gasit nimic ,iar camera veche nu o pot vulcaniza k e sparta langa ventil . Nu cont daca e noua sau nu,de preferat sa nu fie peticita,dar chiar si asa e buna,nu-mi vine sa cred k am facut pana exact cand a venit vremea frumoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 motor-line tg.mures zoltan okany 0747.106.860 trimite prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 Ms frumos dar eu am nevoie de camera cat mai urgent,nu pot astepta sa vina prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ia o camera pe 17.Se intinde putin dar nu e absolut nici o problema.Problema ar fi daca ai pune pe 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Ms frumos dar eu am nevoie de camera cat mai urgent,nu pot astepta sa vina prin posta pai de cand ai postat ca ai nevoie....ajungea. La mine in oras ( cugir, jud. alba) ajunge a 2-a zi dupa comanda..........si bucurestiul e buricul targului.....ajunge mai repede. mai era un post al unui prieten - Kenno - care printre altele avea si camera de 18", .......nu vreau sa par " al dracului " dar este si butonul SEARCH. pana palavragim noi pe aici a venit soarele ( si zile bune de motor)....fa-ti IAPA si scoate-o la aerisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 S-a gasit camera,topic closed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate