c0zmin Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) daca ii trebuie cuiva ceva sa zica aici, la tel sau pe mess :c0zmin1@yahoo.com ; 0764478546 aa... si eu am nevoie de un motor de planeta 3,4,5 sau de mz etz 250. Editat Februarie 22, 2008 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 ma intereseaza kilometraju ala cu 120 pe el si un cablu pt el.... tziam dat add pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 In ce stare e si ce pret are motorul de Voshod? Nu ai un ambielaj bun pentru Jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 In ce stare e si ce pret are motorul de Voshod? Nu ai un ambielaj bun pentru Jawa? da-mi un add pe mess si vorbim.... ambielaj de jawa nu mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Cat costa carburatorul ala din cutia de carton?Ti-am dat si PM acum vre-o saptamana poate binevoiesti sa-mi raspunzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 salut.....vre un magnetou de voshod ai pe acolo????.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 daca ii trebuie cuiva ceva sa zica aici, la tel sau pe mess :c0zmin1@yahoo.com ; 0764478546 aa... si eu am nevoie de un motor de planeta 3,4,5 sau de mz etz 250. Omu poti sa faci niste poze mai detaliate la suportul ala de bagaj de pe jawa aia dezmembrata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Omu poti sa faci niste poze mai detaliate la suportul ala de bagaj de pe jawa aia dezmembrata??? suportul ala e sudat pe cadru si foarte urat... am un portbagaj insa care e mai mare si se prinde pe cadru... o sa revin cu poze la amandoua --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 18:55 ------------- Omu poti sa faci niste poze mai detaliate la suportul ala de bagaj de pe jawa aia dezmembrata??? poze cu portbagajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate