Dlori Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 ia zi,ce ai mancat azi la amiaza?ce iti pregatesti maine de dimineata?cum iti plac ouale?fierte sau prajite?ce sapun folosesti?daca tot e jurnal aici sa fie complet macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 poze de la cursa de motocross de la reghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Hai ca mai am si eu niste poze de Duminica de la Reghin! Editat Iunie 16, 2008 de cr 125 KGL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 A fast o adevarata baie de noroi. Oricum organizarea a fost ok. Am sa pun si eu maine ceva poze. Sant curios sa vad si pozele facute de Bacus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Frumos... Pacat ca nu am mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Daca mai vreti mai sunt.Si o sa pun si un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 SUPER TARI POZELE !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Normal ca mai vrem si alte poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Partea a doua. Urmatoarele maine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 pop florin a dat lectii de moto la varsta lui........bravo...ii dorim succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Excelente pozele. Speram sa avem parte de cat mai multe si in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Excelente pozele. Speram sa avem parte de cat mai multe si in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ala cu Land Rover-u o vrut sa parcheze fara sa i-a tichet de parcare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 ala cu Land Rover-u o vrut sa parcheze fara sa i-a tichet de parcare ? Da... au venit cei de la parcari cu tractorul sa-l scoata sa elibereze parcare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 eu cred ca nu a luat tichet si in loc de blocaj dinala pe roata , i-au bagat masina in sant sa fie sigur ca nu mai pleaca fara sa plateasca amenda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ia uite la florin cum se merge..............lectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Faine! Ai folosit blitzul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Am si eu ceva poze de sambata de la antrenamente dar nu am reusit sa le pun ...mai incerc ... ...super pozele Bachus sa imi faci si mie te rog un CD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Faine!Ai folosit blitzul? Nu, sunt fara blitz, dar pe Manual. Sunt poze brute, fara PS pe ele, asa cum au iesit din aparat. Imi plac si ale tale, ai un simt bun pt detalii. Iti place fotografia in general ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Imi plac si ale tale, ai un simt bun pt detalii. Iti place fotografia in general ? Imi place fotografia si ma tot chinui sa invat.Incerc tot felul de setari dar de obicei nu pe cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salutare. Apropos de ture, Adi imi poti sugera o varianta pana la cabana meteo in Calimani? Toplitza? Gumele mele sunt cam de strada si cam mancate.. Dar vreau sa merg undeva in weekendul asta... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Adi te-am vazut azi prin oras... fain fain... numa ca asa ai mers pe rosu... Bafta si spor la ocolit... baietii in uniforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Imi plac si ale tale, ai un simt bun pt detalii. Iti place fotografia in general ? Imi place fotografia si ma tot chinui sa invat.Incerc tot felul de setari dar de obicei nu pe cele bune. ar fi o idee sa ne ajutam reciproc la capitoloul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Si putina miscare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate