adrian... Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Eu am acum un filtru gen decantor, dar destul de murdar, nu imi place cum arata. Nu stiu daca merge cu filtru obisnuit, de masina, cu hartie filtranta. Ma gandesc ca neexistand pompa poate nu va trece suficienta benzina prin filtru. Aaa, motocicleta - Jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 de dacie numai sa ihl pui tot in cadere si cu sageta bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Evita pe tot posibilul sa iei filtre de alea pe care scrie Liqui Moli. Alea mici cu hartie galbena in interior. Eu am avut unu' de ala si s-au infundat porii cu ulei numai cat am mers de la Piatra Neamt pana la Lacu Rosu. Norocul meu ca a avut un baiat o bucata de furtun intreaga si l-am pus pe direct ca nu se mai alimenta deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate