fhchth Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 exurile mele ..spiritul acelash ...sper ca timpul sa mi-o aduca inapoi in aceeashi stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 ;)asta chiar imi place ij jupiter 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 ij jupiter 5 pai da ij este si chiar arata superb ca si rat bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 (editat) asta este motorul lui MIHAI (MITA) din resita Editat Mai 27, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 interesant, sunt si in constanta cateva dragute, poate fac niste poze cand voi avea timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadergrd Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 (editat) absolut geniale ... ai em sou in lav!!ca o a doua bicicleta ar merge ... si intradevar ca stil bate tare de tot cromurile si chiar vitezanele.peste cateva generatii se vede ca nu e chiar ultimul model de carena... parca nici cromu nu mai e oglinda....SUPER SUPER SUPER ....!din ce am vazut stilul cafe racer este pe placul meu cel mai mult! Editat Iunie 1, 2005 de vadergrd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 si mai este un simson autohton destul de dragut Asa este, Simsonul este a unui medic din Dragasani. Mai are un simson frate cu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate