Wild_Rose Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Asteptam propuneri pe unde strangem gasca de 1 mai!!! Ne bate vara la usa si noi nu stim incotro sa mergem!!! Glumesc... Haideti sa gasim impreuna o locatie pe care sa o populam doar cu motociclisti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skinny Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 eu cred, ca undeva la munte ar fi super, langa o padure, o balta, sau lac, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild_Rose Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 eu cred, ca undeva la munte ar fi super, langa o padure, o balta, sau lac, ceva... Fagaras, retezat? ceva de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Asteptam propuneri pe unde strangem gasca de 1 mai!!! Ne bate vara la usa si noi nu stim incotro sa mergem!!! Glumesc... Haideti sa gasim impreuna o locatie pe care sa o populam doar cu motociclisti!!! chiar asa...buna idee are domnisoara pasagera oare unde sa populam doar cu "motociclisti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 am vaga impresie ca se naste o noua raventohell. isn't it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate