piticot Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Urasc sa fac chestia asta!!!!!!!!! Aseara pe la 22:30 am plecat in mare viteza cu conserva sa-l duc pe cumnatumiu la aeroport. Pe Basarabia, imediat dupa ce intrii de la piata Muncii, in fata bisericii, era o ambulanta cu usile deschise, o mobra pe jos si putina lume. Am oprit pe sina de tramvai o secunda, motoristul era legat pe targa, traia, mobra- un Ducati rosu (Monster sau SR) era muci, ulei si plastice pe jos. A-s fi ramas sa mai intreb, sa vad daca pot ajuta cu ceva dar pierdea omul avionul. M-am intors pe la 12 fara ceva si moto era pe trotuar, nu era nimeni sa pot intreba detalii.Cine stie mai multe sa posteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Iar incep astia sa se ia de tine ca de ce nu ai oprit, de ce deschizi topic fara sa stii despre ce e vorba, etc etc etc. Foarte aiurea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Iar incep astia sa se ia de tine ca de ce nu ai oprit, de ce deschizi topic fara sa stii despre ce e vorba, etc etc etc. Foarte aiurea.... Domle, matale nu ai citit ca omul era in mare viteza, ca a plecat in ultima clipa la aeroport ca pierdea cumnatu avionu, ca a intarziat mult ca nu se mai inchidea fermoaru la valiza? Lasa asa, poate pana la urma se afla cine era accidentatul. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate