Sari la conținut

Mjollnir

Super Membru
  • Număr conținut

    1.177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mjollnir

  1. Banuiesc si eu. Daca nu avea zicea cineva pana acum.
  2. Nu era beat, avea carnet deci era considerat de catre stat capabil sa piloteze motocicleta...
  3. Am un singur lucru de comentat. De ce sa faca el inchisoare pentru treaba asta? A obligat-o cineva pe aia sa se suie pe motor? Daca nu ii placea stilul il batea pe umar si-i zicea ca vrea sa coboare. Amandoi au fost in acelasi pericol si nu inteleg de ce el ar trebui sa plateasca pentru asta in conditiile in care nu era vreun radar pe acolo care sa spuna "avea 180".
  4. Mjollnir

    Accident Saftica

    Am si eu o intrebare mai ontopic, sper sa nu deranjeze pe nimeni () : daca ti se scoate splina cum traiesti in continuare? Transplant, medicatie, aparate...cum?
  5. Bah m-ati spart. Dupa ce ca sunt vechi de ani intregi pozele alea, au inceput sa apara nspe topicuri si alte gramezi de posturi pe aceeasi tema.
  6. Mai bine spune ce simptome are. Dupa cum zicea si Belbody, nu are un singur disc.
  7. HAHAHA /index.php?...t&p=1549232 /index.php?...t&p=1709049
  8. Oribil frate. N-as face asa ceva nici pe un salariu foarte mare. E sanatatea mea mintala in joc.
  9. Treaba politiei este de A PREVENI nu de a vana amenzile. De ce crezi ca se pun semne cu "Atentie radar"?
  10. Scoala generala/liceu. Nu scoala moto ca pe aia o fac doar fraierii .
  11. Se suie western-style, sarind din spate.
  12. Ce amuzant e cand abia scapati de comunism plangem dupa influenta "sistemului". O singura ora de educatie rutiera la scoala cu niste poze extra-explicative si sa vezi cum aprindea ala farurile si isi punea casca in cap.
  13. Mjollnir

    Am facut buf

    N-ai tu ce sa sa ma faci sa pricep. Daca nu iti testezi limitele nu evoluezi. 70 km/h la ora inseamna la tine ca "bagi mana in gaz si ce-o fi o fi"? Nu ma cunosti deci mai bine ai lasa impresiile astea deoparte.
  14. Mjollnir

    Am facut buf

    Cred ca vorbim limbi diferite. Am zis sa isi forteze limitele. Adica ale ei, nu ale motorului. La 1 km ai niste limite, la 100.000 de km ai alte limite. Ce e greu de inteles?
  15. Deci cine a iesit vinovat?
  16. Mjollnir

    Am facut buf

    Nu te lua dupa toti fraierii. Nu se naste toata lumea motociclist. Foarte bine ca iti fortezi limitele atata timp cat nu exagerezi. Asa se invata. Important e sa nu faci fobii fara sens si sa continui asa.
  17. Ce-mi plac certurile astea. Oameni care cred ca parerea lor conteaza vs oameni care cred ca discutiile asta au vreo valoare.
  18. Hai ca m-ati bagat in ceata. Eu stiu ca se schimba la 6000 de km uleiul.
  19. Nu e neaparat mai ieftin uleiul de masina. In Real e 250 RON un bidon de 4 litrii de Mobil 1.
  20. Nu ma refeream la trecerea peste sinele de tramvai. Eu am inteles ca el vroia sa circule pe linia de tramvai, unde de obicei e beton alunecos.
  21. Praf sunt musulmanii....PRAF!!! Nu o pica o bomba atomica din greseala sa dispara si arabii si evreii dintr-o bucata?
×
×
  • Creează nouă...