Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 Vazand ca vremea da semne de soare, am zis ca-i o idee buna sa dezmortim un pic motoarele cu o plimbare scurta prin jurul Timisoarei. Vremea era "instabila", cum ar spune buletinul meteo cu "adverse" de vant Destinatia: parcul de la Bazos. Participanti: Cristi Stelia (Africa Twin), dl. Cizmas (KLR), io & nevasta-mea (Transalp). Cu ocazia plimbarii ne-am adus aminte de ce ne-am luat touring-enduro: soselele Un pic de apa pe camp, apa si in parc. Ne-am intros in Timisoara si ne-am oprit la o cafea in Piata Unirii. La o masa vecina un mesean dadea indicatii unui prieten: suntem aici la terasa, unde-s motoretele. Afirmatia ne lezeaza in amorul propriu, ne burzuluim prieteneste la individ si-i explicam ca obiectele cu pricina sunt mo-to-ci-cle-te Plimbarea continua fara Cristi, pana la Pischia & return. La intoarcere vand destul de puternic, semne de ploaie. Baremi ne-am facut "norma" pentru cateva zile. Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 poza de grup la intrarea in parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 cristi ii arata nevestemi poze cu terenul de motocross de la sag inundat. observati ca nevasta-mea s-a tuns, sa nu i se mai strice freza cand pune casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 In Piata Unirii -> Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 Tot in Piata Unirii -> Mr. Cizmas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 24, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Va urasc!!! Shi io vreaaauuuuu!!!! Da' las' ca cresc io mare, imi vand VT-u' shi ma arunc shi io la o Africa Twin.. Oricum, super fain de voi... Azi, cand am venit de la sat de la ai mei bunici, am trecut pe langa 2 trupe de motoare, din Arad, cu ambele in Shiria... probabil erau shi ei ieshitzi la o plimbarica mica.. Ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Pai daca preferi sa tai porcu' in loc sa iesi la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 grrrrrrrr....acuma imi pare rau ca nu am mai ajuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Frumoasa plimbarica de primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate