kanvulf Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salutari! Parca s-a facut vremea frumoasa. Ma gandeam sa scoatem si noi fiarele la un gratar si o bere. Eu sunt din Iasi si m-ar incanta ideea sa facem si noi o sezatoare in scumpa noastra Moldova Ce interesati sa posteze si vedem noi ulterior daca iese ceva sau nu. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 vezi baga mare ca cica joi se strica vremea. Hai, gratar incins si un atas plin de bere. Care rateaza evenimentul, sa nu uite ca in septembrie se face un gratar si mai mare la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 vezi baga mare ca cica joi se strica vremea. Hai, gratar incins si un atas plin de bere. Care rateaza evenimentul, sa nu uite ca in septembrie se face un gratar si mai mare la Brasov Distractie faina ! Si noi asta avem de gand sa facem in weekend, daca mai tine vremea cu noi, aici pe la Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Salutari! Parca s-a facut vremea frumoasa. Ma gandeam sa scoatem si noi fiarele la un gratar si o bere. Eu sunt din Iasi si m-ar incanta ideea sa facem si noi o sezatoare in scumpa noastra Moldova Ce interesati sa posteze si vedem noi ulterior daca iese ceva sau nu. Asfalt uscat ! Utecista mea deabia asteapta ...ii pun si atasul...mai aduc si 2-3 tovarasi ...cred ca undeva in jurul Iasiului ar fi bine ......primavara se termina in mai ...ne putem intalni dupa ce iarna fi-va plecata......cu respect Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Eu sper din tot sufletul sa ne adunam cativa. Bem o bere, ne cunoastem mai bine, mai povestim cate ceva despre fier. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Si eu cred ca e cel mai bine prin jurul Iasului. Cat despre organizare...eu zic ca-i suficient sa stabilim o zi...si fiecare cu ce are. In loc de formatii poate o sa fie vreo chitara, in loc de tarabele cu mici poate ardem vreun gratar si bineinteles in loc de carenate...batranele noastre. Cand am propus topicul, m-am gandit in primul rand ca ar fi o iesire frumoasa, nu vreau sa-mi asum rolul de organizator, dar daca ne implicam fiecare doar cu prezenta eu zic ca-i suficient. Asa ca eu zic sa mai asteptam putin, poate ni se mai alatura cineva...si ulterior sa stabilim o zi si o locatie. Multumesc anticipat! As vrea sa mai multumesc celor care au postat mai sus pentru vorbele bune si incurajari. Editat Februarie 27, 2008 de kanvulf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) foarte tentant, dar cam departe.... cei care ajungeti, dati drumu' la gratar si multa distractie placuta!! Editat Februarie 29, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat Martie 19, 2008 Autor Share Postat Martie 19, 2008 Ce facem, baieti? Ne mai gasim? Macar o iesire sa ne admiram fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Ce facem, baieti? Ne mai gasim? Macar o iesire sa ne admiram fiarele Inca e frig.Peste 2-3 saptamani ar fi mai bine.Poate se mai baga si alti razesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate