janel Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 shi am uitat sa va spun, deshi cred ca atzi aflat shi voi vineri seara: janel shi-a luat casca!!! Da, mi-am luat, da' nu mai e in stare functionala. Am ''reusit'' s-o ''personalizez''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 domnu DMW, va rog sa va revizuiti atitudinea: dvs nu fumati, de baut... aici stim noi... ALCOOLICULE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Don Leoncio, tată, cum bre nu îţi aminteşti niciodată ce faci vinerea ? că se pare că nu o duci rău la party-uri... Nu-mi amintesc in amanunt. In ansamblu, da. De exemplu: stiu ca am baut dar nu stiu cu cine si cat. Stiu ca am poze, dar nu stiu exact ce poze. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Si, intr-adevar, multi absenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Vreau sa spun lumii ca erau si alte fete rumoase prezente la intalnirea motociclistilor !!!..... nu numa o singura o singura fata blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Marlboro Motor Team Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Vreau sa spun lumii ca erau si alte fete rumoase prezente la intalnirea motociclistilor !!!..... nu numa o singura o singura fata blonda Normal ca erau si alte fete frumoase, exceptand nevestele ... Pacat de cele de la Marlboro. Doar "pielea" ce era de capul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Mi-ai luat pisica mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Mi-ai luat pisica mea!!! Scuze, dar alta nu mai aveau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Vedeta seri : Yamaha Warrior 1700cc Marfaaa !!! Poate ma face si pe mine o tura cu ea proprietaru .....cine stie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 (editat) Duncan McLaud-zi si-au facut prezentza !!! Editat Aprilie 26, 2005 de madalin.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Na ca pun si eu bai Madaline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Normal ca erau femei frumoase ca doar erau nevasta-mea si neavasta-sa lui Madalin, poa' sa zica ceva de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Na ca pun si eu bai Madaline! bey Zorro, ce facusi ieri cu "limuzina"? ca am inteles ca te-ai cam dat pe jos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Mama ce muzica marfa pe IPodu' asta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Si Madalin proband o casca (sa vada cum ii sade, nu de alta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Si asta pentru Ady sa vada ce frumos e in Etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Mi-ai luat pisica mea!!! Acum e mai bine? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin.v Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 (editat) Ce sa vorbim ca tie t-i s-a intzepenit pe cap .....de inteligent ce esti !!! Si sa nu mai vorbim ca aveai si geamu tras ca sa nu-ti intre muste-n ochi Editat Aprilie 26, 2005 de madalin.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Daca eu am capul mare uita-te la asta din stanga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Don Leoncio, am o poza si cu matale chiar cand cobori din taxiu, ca eu tocmai plecam cu conserva si a iesit in miscare, da te prind la urmatoarea abatere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Daca eu am capul mare uita-te la asta din stanga! In poza aia sunt doi drogati neamule ... drogati vai steaua lor norocoasa ... si am mai continuat sa bea si dupa ... ca nu au fost satisfacuti de ce au obtinut in baruletz ... deh, ce viata de caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Clar drogati. Sau Alcoolul este viata, si viata e alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Clar drogati. Sau Alcoolul este viata, si viata e alcool. ... nashpa ca v-ati retras la depou asa devreme ... chiar cand lumea incepuse sa se incinga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Dom'nle da ma intelegi care este, treaba cu motoarele astea, hirar a draq de masinisti, da nu iau eu permisu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate