guy_ana Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Dragi "tovarasi", am ajuns acum vreo ora acasa. Nici nu stiti ce ati pierdut! Sper sa am timp cit mai repede sa pun pozele, dar pot spune numai atit: soare, cald, 420 de km, din care 230 dus- intors DN si vreo 100 pe diverse asfalturi mai mult sau mai putin civilizate. Restul macadam, bolovani, noroi si.....chiar zapada(gheata)! Bine, ca acum, daca ar fi fost Pompi acolo ne fugarea cu cheia franceza, asta e alta poveste , dar despre offroad in Vrancea cred ca pot scrie acum o carte Sper ca v-ati facut si voi plinul, asa cum am facut eu si sa fiti cit mai aproape de casa la ora asta. Astept povestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 Dragi "tovarasi", am ajuns acum vreo ora acasa. Nici nu stiti ce ati pierdut! Sper sa am timp cit mai repede sa pun pozele, dar pot spune numai atit: soare, cald, 420 de km, din care 230 dus- intors DN si vreo 100 pe diverse asfalturi mai mult sau mai putin civilizate. Restul macadam, bolovani, noroi si.....chiar zapada(gheata)! Bine, ca acum, daca ar fi fost Pompi acolo ne fugarea cu cheia franceza, asta e alta poveste , dar despre offroad in Vrancea cred ca pot scrie acum o carte Sper ca v-ati facut si voi plinul, asa cum am facut eu si sa fiti cit mai aproape de casa la ora asta. Astept povestea. ia te uita tu chiar vrei sa devi motociclista, bravo ! domnul Pompi nu o sa te ''fugareasca cu cheia franceza'', stai sa vezi unde l-am bagat ieri, important e ca ne-am intors cu bine dupa 1050 km plecati la 7.15 din Buc si intorsi la 00.40 in Buc. vom pune si poze dar mai tarziu, chiar si un filmultet, da. Unde sa punem pozele, aici (ana) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Oh, record! si ati mai avut timp sa faceti si poze! Felicitari! Cit despre poze, din cite stiu eu, trebuie facut un nou topic la poze. Mor de curiozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skydiver Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) @guy_ana: şi totuşi, până pe unde ai ajuns? Detalii, te rog. Later edit: scuze... nu citisem topicul cu poze... am postat acolo Editat Martie 3, 2008 de skydiver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 domnul Pompi nu o sa te ''fugareasca cu cheia franceza'', stai sa vezi unde l-am bagat ieri, important e ca ne-am intors cu bine dupa 1050 km plecati la 7.15 din Buc si intorsi la 00.40 in Buc. vom pune si poze dar mai tarziu, chiar si un filmultet, da. Unde sa punem pozele, aici (ana) ? /index.php?showtopic=181494 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate