Mjollnir Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Asa mi-a zis mama, dar am cautat pe net si nu am gasit nimic. Cred ca incearca sa ma sperie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Nu nu. nimic )) Dar de curiozitate, ce a zis mama ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Nu nu. nimic )) Dar de curiozitate, ce a zis mama ta? I-a zis ca era motociclistul intr-un stoppie de 150 m si i s-a terminat bulevardul. A intrat cu viteza in intersectie si acolo s-a lovit de un alt nebun care scapase frana fata intr-un burnout. Dupa care a urmat replica: "Dragu' mami, nu mai iesi cu motorul! Foloseste si tu RATB-ul!". Editat Februarie 27, 2008 de Stau-De-6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Eu auzisem ca i-a zis ca un motor a pierdut 2 HP la roata din cauza ca se stricase termostatul si nu se mai racea cilindrul 3, si atunci a venit un altul din spate in powerslide (ca dezactivase controlul tractiunii) mai avea vreo 200 metri de cauciuc de calificare si cel din fatza a dat inferioara sa recupereze puterea pierduta, moment in care a scapat a doua in cutie (se stricase si powershifteru) si a bagat a intaiia, direct dintr-a patra. . .frana de motor violenta, voblaj, hiside, moment in care cel din spate a inchis usor gazul, si a indreptat ghidonul sa reprinda aderentza, si a intrat direct pe usa principala de la Muzeul Tzaranului Roman, virand puternic stanga spre Antipa, pe la etajul intaii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate