Metal Heart Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 http://www.eventim.bg/index.asp?page=event&IDevent=10197 am inteles ca se pot comanda bilete online si sunt destul de rapizi la livrare (cam 3 zile din momentul comenzii) ceva amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 http://www.eventim.bg/index.asp?page=event&IDevent=10197 am inteles ca se pot comanda bilete online si sunt destul de rapizi la livrare (cam 3 zile din momentul comenzii) ceva amatori? interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Viitorul suna bine! Da' motoarele unde s'ar lasa, ca e faimoasa tara pentru disparut chestii pe doua si patru roti? Concertul insa nu e de lepadat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Viitorul suna bine! Da' motoarele unde s'ar lasa, ca e faimoasa tara pentru disparut chestii pe doua si patru roti? Concertul insa nu e de lepadat!! asa ca se impune mobilizarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Sau mai asteptati un pic sa vedeti daca nu cumva va veni si in Romania http://www.metalhead.ro/Stire-Metallica_in_Romania-4723.html Pe situl Metallica nu s-a anuntat inca nimic, dar scrie ca vor mai fi anuntate si alte orase in cadrul turneului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Bilete pentru concertul Metalliaca la bulgari se gasesc si la noi la Germanos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 eu ma bag ... cred ca-mi iau bilet azi (daca e ok la germanos) ... poate organizam un grup, n-ar fii ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu si cu un grup de prieteni ne-am luat niste pachete prin ticket.ro parca. Includ si cazarea pentru o noapte la un hotel in zona si bilete la concert. Din pacate platinum nu am mai gasit. Daca vin si in romania, mergem si in romania, desi tare mi-e ca biletul+cazarea+drumul la bulgari se va apropia de pretul biletului la noi, ca oamenii sunt cam obisnuiti sa ne stoarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Mari sanse cica sa vina si in Romania ..eu nu ma agit... desi i-am vazut in 99 la buc si in 2007 la Viena...as merge inca odata..dar nu la bulgari...mai bine la Praga... IN 4 iunie merg la bon jovi la Viena si in 3 iunie ei canta la PRAGA....e CURIOS CAREVA DE UN CUPLAJ DE ASTA PE MOTO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate