danyy29 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Ieri dimineata mergeam la R.A.R. sa fac autentificarea.La urcarea pe pod la Voluntari un sofer de maxi-taxi parcat s-a gindit ca ar face bine sa plece.Asa a si facut fara sa se asigure fara semnal.Am incercat sa il evit am frinat si am pierdut fata.Intr-o secunda urcam podul tiris.M-am ridicat am apucata sa ridit viziera sa injur de doua ori si cam atit.Omul bine merci a plecat nepasator.Echipamentul full si-a facut datoria.Eu nu am nimic.O mica contuzie la sold.Motorul este cam afectat.Carena sparta capac ulei spart. Multumesc pe aceasta cale celui care m-a ajutat sa ridic motocicleta.Fost motociclist si el a fost singurul care a sarit sa ma ajute.Mi-a lipit fisura de la capacul de la ulei cu poxipol si asa am ajuns la R.A.R.Nu stiu cit mai tine lipitura dar ma voi duce sa o sudez.Inca odata mii de multumiri celui care m-a ajutat. Si inca ceva.Purtati fratilor echipamentul de protectie ca altfel e de rau.eu am casca zgiriata manusile la fel.Pantaloni sint si ei tavaliti bine.In rest numai bine si ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ai ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 true, true.. echipamentul isi spune cuvantul. apropo, am vazut aseara un nene pe un scuter, fara casca, fara nimic + un copil de vreo 3-4 ani cu el. wtf??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 @danyy29 ghinion, imi pare rau dar bine ca esti ok, motorul se face da-ne mai multe detalii, viteza, ce echipament ce casca asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 @danyy29 ghinion, imi pare rau dar bine ca esti ok, motorul se face da-ne mai multe detalii, viteza, ce echipament ce casca asfalt uscat Viteza 40-50.Apucasem sa schimb a doua ptr.ca oprisem sa iau tigari. Casca AGV replica rossi.Pantaloni si geaca vanucci.Cizme sidi.Manusi no name. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 multa sanatate prietene politia romana e de kko, la mine de 8 luni de zile se chinuie sa il declare vinovat pe soferul inteligent care a trecut pe rosu si nu m-a vazut, ce pot sa zic mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Destul de nasol in perioada asta cu franarile de urgenta pentru ca nu prea se incalzesc cauciurile cum ar trebui. Cat despre tine mult succes in repararea mobrei si bine ca ai scapat ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) Destul de nasol in perioada asta cu franarile de urgenta pentru ca nu prea se incalzesc cauciurile cum ar trebui. Cat despre tine mult succes in repararea mobrei si bine ca ai scapat ieftin Plus ca este mare mizerie,cel putin in Bucuresti (oras vesnic un santier) mult praf, noroi uscat si daca au mai si stropit, atentie ca se face o mizga nasoala. Parerea mea, redusa viteza mult si nu bruscati comenzile. Editat Martie 1, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 Plus ca este mare mizerie,cel putin in Bucuresti (oras vesnic un santier) mult praf, noroi uscat si daca au mai si stropit, atentie ca se face o mizga nasoala. Parerea mea, redusa viteza mult si nu bruscati comenzile. am invatat multe din cazatura asta.in primul rind ca trebuie cit mai repede sa schimb simeringul la amortizorul fata stinga.poate si de asta am cazut pe stinga.recunosc.acel amortizor curge pe la simering. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate