Sari la conținut

danyy29

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gs 500

danyy29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La cinci minute dupa accident am fost acolo.Sofer Loganului alb sustinea in fata politailor ca era oprit,cu semnalul pus si se asigura sa intre in parcare. Cind sa schimbe directia de mers din senin a aparut motocicleta cu o viteza incredibila si l-a lovit in usa si aripa fata deapta.Oare???? Stai pe loc,te uiti in oglinda din dreapta ca vrei sa intri in parcare si nu vezi o motocicleta ca vine pe drum?? Ciudat.Masina nu se afla acolo unde se vede in poze (loganul alb),a fost mutat mai in fata ptr.ca incurca circulatia.Motocicleta l-a lovit si-a schimbat directia de mers si asa a ajuns sa o loveasca si pe a doua. Parerea mea este ca soferul auto nu s-a asigurat si ca a vrut sa intre in parcare pur si simplu.Pe deasupra ii cam sticleau ochii si se grabea sa ajunga la meci.Accidentul a fost pe la 19:35.Baiatul avea o taietura urita rau la burta mai precis deasupra penisului iar fata cred ca avea fractura deschisa la piciorul sting ptr.ca cei de la SMURD i-l imobilizasera cu o perna gomflabila dar din acea perna curgea singe(de la piciorul imobilizat).Daca reusesc sa descarc pozele cu ei le postez. Insanatosire usoara ambilor si mare atentie ca astia umbla toti cu gindul la orice dar nu la condus.
  2. Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Condoleante
  3. danyy29

    Viitor Accident

    Super tare.Frumos.
  4. CONDOLEANTE. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.
  5. danyy29

    Accident Grav Focsani

    R.I.P. Condoleante familiei.
  6. DUMNEZEU sa-l odihneasca.Sincere condoleante familiei.
  7. danyy29

    Tragedie...

    R.I.P. CONDOLEANTE FAMILIEI
  8. Salutare, Frumoasa.Sa o incaleci sanatos si asfalt uscat.In alta ordine de idei ai cunva idee de unde cumpar carena fata stinga far.Ea este din doua st si dr.La a mea stinga este rupta de cazatura si de reparat mai greu ca lipseste din ea.Am adunat eu de pe asfalt la trinta dar mai lipseste.
  9. am invatat multe din cazatura asta.in primul rind ca trebuie cit mai repede sa schimb simeringul la amortizorul fata stinga.poate si de asta am cazut pe stinga.recunosc.acel amortizor curge pe la simering.
  10. Viteza 40-50.Apucasem sa schimb a doua ptr.ca oprisem sa iau tigari. Casca AGV replica rossi.Pantaloni si geaca vanucci.Cizme sidi.Manusi no name.
  11. Ieri dimineata mergeam la R.A.R. sa fac autentificarea.La urcarea pe pod la Voluntari un sofer de maxi-taxi parcat s-a gindit ca ar face bine sa plece.Asa a si facut fara sa se asigure fara semnal.Am incercat sa il evit am frinat si am pierdut fata.Intr-o secunda urcam podul tiris.M-am ridicat am apucata sa ridit viziera sa injur de doua ori si cam atit.Omul bine merci a plecat nepasator.Echipamentul full si-a facut datoria.Eu nu am nimic.O mica contuzie la sold.Motorul este cam afectat.Carena sparta capac ulei spart. Multumesc pe aceasta cale celui care m-a ajutat sa ridic motocicleta.Fost motociclist si el a fost singurul care a sarit sa ma ajute.Mi-a lipit fisura de la capacul de la ulei cu poxipol si asa am ajuns la R.A.R.Nu stiu cit mai tine lipitura dar ma voi duce sa o sudez.Inca odata mii de multumiri celui care m-a ajutat. Si inca ceva.Purtati fratilor echipamentul de protectie ca altfel e de rau.eu am casca zgiriata manusile la fel.Pantaloni sint si ei tavaliti bine.In rest numai bine si ASFALT USCAT.
  12. R.I.P. condoleante familiilor celor doi.
  13. ma bag si eu la o intilnire,dar cind si unde
×
×
  • Creează nouă...